spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΌταν η νάρκωση αρκούδας πάει τελείως λάθος - Βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

Όταν η νάρκωση αρκούδας πάει τελείως λάθος – Βίντεο (ΠΡΟΣΟΧΗ σκληρές εικόνες)

|

Όταν η νάρκωση αρκούδας πάει τελείως λάθος – Εκπρόσωποι περιβαλλοντικής Μ.Κ.Ο. επιχειρούν να ναρκώσουν αρκούδα και να την απομακρύνουν από κατοικημένη περιοχή. Αντ’ αυτού εξαγριώνουν το ζώο και… τα κάνουν μαντάρα!

Σε βίντεο το οποίο δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο του 2022, μία αρκούδα φαίνεται να έχει πλησιάσει κατοικημένη περιοχή και συγκεκριμένα μία κωμόπολη στην περιοχή Tatra της Σλοβακίας.

Για την ασφάλεια των κατοίκων, στο σημείο έσπευσε η τοπική αστυνομία με σκοπό να αποτρέψει οποιοδήποτε κίνδυνο παρουσιαζόταν σε περίπτωση που το ζώο εμφάνιζε μία επιθετική συμπεριφορά. Πέρα από τις αρχές, στην περιοχή κατέφτασαν και εκπρόσωποι περιβαλλοντικής Μ.Κ.Ο., προκειμένου να αναλάβουν εκείνοι την απομάκρυνση του ζώου. Αρχικά προσπάθησαν να ναρκώσουν την αρκούδα πριν την μεταφέρουν στο φυσικό της περιβάλλον.

Ωστόσο, κάτι τέτοιο κατέστη αδύνατο και τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και τόσο καλά!

Ενώ στο μεγάλο θηλαστικό χορηγήθηκε, όπως ανέφεραν οι ίδιοι, η σωστή δοσολογία για την νάρκωσή του, το μόνο που κατάφεραν ήταν να εξαγριώσουν την αρκούδα και να την στρέψουν εναντίον τους.

Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο, η αρκούδα φαίνεται να μην έχει επηρεαστεί καθόλου από την νάρκωση… Οι δύο εκπρόσωποι της Μ.Κ.Ο. προσπαθούν να την τραβήξουν με ειδικό λάσο που της έχουν τοποθετήσει στο λαιμό, όμως εκείνη αντιδρά και επιτίθεται σε ένα από τα δύο άτομα που επιχείρησαν να την αιχμαλωτίσουν προσωρινά.

Στη συνέχεια ο ίδιος, καταφέρνει να μπει στο αυτοκίνητο και να γλιτώσει, αλλά για κάποιον ανεξήγητο λόγο βγάζει το χέρι του από το παράθυρο και χαϊδεύει στην ράχη την αρκούδα! Η αρκούδα αποφασίζει και πάλι να επιτεθεί. Στέκεται στα δύο της πόδια και χώνει το κεφάλι της μέσα στο παράθυρο του οχήματος για να αρπάξει το χέρι του άντρα που νωρίτερα της έκανε χάδια…

Σε αυτό το σημείο τα όργανα πήραν την κατάσταση στα χέρια τους πυροβολώντας και θανατώνοντας το ζώο, καθώς θεώρησαν πως τίθεται σε κίνδυνο η ζωή του ανθρώπου.

Δείτε το βίντεο:

@kynigesia.gr

Όταν η νάρκωση αρκούδας πάει τελείως λάθος #bear #bearattack

♬ πρωτότυπος ήχος – Kynigesia

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί – Βίντεο

Αρκούδα αρπάζει πρόβατο από μαντρί Αρκούδα εισβάλλει στην αυλή ενός σπιτιού σε χωριό της Ρουμανίας - Τα πρόβατα προσπαθούν να προστατεύσουν τα αρνιά τους από...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ