spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΙνδός έχασε τον αδερφό του από δάγκωμα φιδιού - Πέθανε και αυτός...

Ινδός έχασε τον αδερφό του από δάγκωμα φιδιού – Πέθανε και αυτός με τον ίδιο τρόπο μετά από δύο μέρες

|

Ινδός έχασε τον αδερφό του από δάγκωμα φιδιού και την επόμενη μέρα πέθανε και εκείνος με τον ίδιο τρόπο, ενώ είχε ταξιδέψει για να παραβρεθεί στην κηδεία του.

Ο Govid Mishra, 22 ετών, έκανε ταξίδι 50 μιλίων στο χωριό Bhawanipur, όπου γινόταν η κηδεία του 38χρονου αδελφού του που νωρίτερα είχε αφήσει την τελευταία του πνοή, καθώς τον δάγκωσε ένα φίδι.

Σύμφωνα με το ινδικό πρακτορείο ειδήσεων PTI, το θανατηφόρο ερπετό δάγκωσε τον 22χρονο ενώ κοιμόταν μετά την κηδεία του αδερφού του την Τετάρτη 3 Αυγούστου.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε τον θάνατο του Govid από δάγκωμα φιδιού την επόμενη μέρα, μόλις δύο μέρες μετά τον θάνατο του μεγαλύτερου αδελφού του, Άρβιντ Μίσρα, επίσης από δάγκωμα φιδιού.

Σύμφωνα με τα όδα μεταδίδουν τα ινδικά μέσα, και ένα τρίτο μέλος της οικογένεις ο Chandrashekar Pandey, επίσης 22 ετών, δέχτηκε και εκείνος επίθεση από φίδι. Πιθανώς να πρόκειται για το ίδιο ερπετό, καθώς κοιμόταν στην ίδια ιδιοκτησία με τον Govid. Ο 22χρονος Ινδός εισήχθη στο νοσοκομείο και παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση. Ο Γκόβιντ και ο Τσαντρασεκάρ ταξίδεψαν μαζί από τη Λουντιάνα στο Παντζάμπ για να παρακολουθήσουν τις τελευταίες ιεροτελεστίες του Άρβιντ.

Ένας Ινδός αξιωματικός ανέφερε πως: «Ο Govind Mishara σκοτώθηκε αφού τον δάγκωσε ένα φίδι στον ύπνο του, ενώ ένας από τους συγγενείς της οικογένειας, ο Chandrashekar Pandey, 22 ετών, που βρισκόταν στο ίδιο σπίτι, δαγκώθηκε επίσης από ένα φίδι».

Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας υπολογίζει ότι περίπου 5 εκατομμύρια δαγκώματα φιδιών συμβαίνουν στην Ινδία κάθε χρόνο, εκ των οποίων τα 81.000 – 138.000 είναι θανατηφόρα. Επιπλέον, τα δαγκώματα φιδιών προκαλούν έως και 400.000 ακρωτηριασμούς και άλλες τόσες μόνιμες αναπηρίες.

Δείτε επίσης: Βιρμανικός Πύθωνας: Ένα από τα μεγαλύτερα φίδια στον κόσμο – Βίντεο

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανικός σε παραλία του Βόλου: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα

Πανικός σε παραλία του Βόλου: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα Περιπέτεια για μια 40χρονη γυναίκα σε παραλία της Μαγνησίας το μεσημέρι της Κυριακής Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τη γυναίκα δάγκωσε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ