spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠερίεργα ΝέαΔολοφόνος κροκόδειλος 8 μέτρων κατασπάραξε ψαρά στην Ινδονησία - Βίντεο

Δολοφόνος κροκόδειλος 8 μέτρων κατασπάραξε ψαρά στην Ινδονησία – Βίντεο

|

Δολοφόνος κροκόδειλος 8 μέτρων κατασπάραξε ψαρά στην Ινδονησία

Τέρας μήκους 8 μέτρων, ένας δολοφόνος κροκόδειλος που έφαγε έναν ψαρά ζωντανό πιάστηκε μετά από 3ήμερο κυνήγι

Τα λείψανα του Samsul Bahri, 45 ετών, ανασύρθηκαν από το στομάχι ενός κροκόδειλου μήκους 8 μέτρων που τον είχε καταδιώξει και τον σκότωσε ενώ ψάρευε γαρίδες στις 19 Ιουλίου.

Ο πατέρας τριών παιδιών, ο 45χρονος Samsul Bahri, έπιανε γαρίδες κατά μήκος του ποταμού Semaja στο Nunukan Regency, στην επαρχία του Βόρειου Καλιμαντάν, στις 19 Ιουλίου όταν το γιγάντιο θηρίο του επιτέθηκε.

Η αστυνομία έψαχνε μανιωδώς για τον κροκόδειλο για τρεις ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων η ομάδα έρευνας έπιασε έναν κροκόδειλο μήκους τεσσάρων μέτρων και έναν μεγαλύτερο μήκους πέντε μέτρων.

Τα δύο αυτά ερπετά υποτάχθηκαν και τους προκάλεσαν εμετό για να ελέγξουν αν είχαν ανθρώπινα υπολείμματα μέσα στο στομάχι τους, αλλά δεν υπήρχαν σημάδια από τα λείψανα του ψαρά.

Αλλά στις 22 Ιουλίου, η ομάδα «συνέλαβε» το πλάσμα μήκους 8 μέτρων το οποίο έπρεπε να ηρεμήσει αφού πιάστηκε σε μια παγίδα. Το έκαναν να κάνει εμετό όπως τα άλλα και μέσα βρήκαν κομμάτια μερικώς χωνεμένων ανθρώπινων μελών και οστών.

Βίντεο: Δολοφόνος κροκόδειλος 8 μέτρων κατασπάραξε ψαρά

Τότε εξακριβώθηκε ότι τα λείψανα ανήκαν στον Samsul – επιβεβαιώνοντας το φρικτό περιστατικό στη συντετριμμένη σύζυγο και τα παιδιά του.

Ο σοκαρισμένος γείτονας Nelwan πρόσθεσε: “Το σώμα του βρέθηκε σε αυτόν τον τεράστιο κροκόδειλο. Μόνο τα κομμάτια του βγήκαν, αλλά αυτό ήταν αρκετό για να επιβεβαιώσει ότι ήταν αυτός. Το σώμα του δεν ήταν άθικτο”.

Ο ψαράς Nelwan Krisna, φίλος του Samsul που συμμετείχε στην ομάδα αναζήτησης, είπε: “Το ποτάμι φιλοξενεί πολλούς κροκόδειλους. Λυπηθήκαμε τον γείτονά μας και την οικογένειά του, οπότε βοηθήσαμε να αναζητήσουμε το σώμα του.

Ο επικεφαλής του τμήματος διάσωσης του Ταρακάν Ντέντε Χαριάνα είπε ότι οι επιθέσεις κροκοδείλων συνεχίζουν να αυξάνονται στην περιοχή , ειδικά σε παραποτάμια χωριά.

Είπε: Οι επιθέσεις κροκοδείλων στις περιοχές κοντά σε ποτάμια συνεχώς αυξάνονται. Αυτή η υπόθεση έχει κλείσει, αλλά καλούμε τους κατοίκους να είναι πιο προσεκτικοί”.

Δολοφόνος κροκόδειλος 8 μέτρων κατασπάραξε ψαρά στην Ινδονησία

Έναν άλλο ψαρά έφαγε άλλος κροκόδειλος στην ίδια περιοχή

Μια μέρα μετά την ανακάλυψη του Samsul, ένας άλλος ψαράς, ο Baharudin, 29 ετών, δέχτηκε επίθεση από άλλον κροκόδειλο στην ίδια περιοχή. Ο Μπαχαρούντιν γλίστρησε από μια αυτοσχέδια γέφυρα και έπεσε στον ποταμό Ταμπούρ, όπου τον δάγκωσε ένας κροκόδειλος. Το σώμα του Μπαχαρούντιν βρέθηκε μέσα στο στομάχι του κροκόδειλου στις 25 Ιουλίου.

Το ινδονησιακό αρχιπέλαγος φιλοξενεί 14 τύπους κροκοδείλων , με μεγάλο πληθυσμό εξαιρετικά μεγάλων και βίαιων κροκοδείλων στις εκβολές ποταμών που ευδοκιμούν στο κλίμα της περιοχής.

Οι αρμόδιοι για την προστασία του περιβάλλοντος κατηγορούν την υποβάθμιση των οικοτόπων λόγω της αλιείας με ανατινάξεις και τη μετατροπή των παράκτιων περιοχών σε φάρμες για την εκδίωξη των πλασμάτων από τη φύση και τα χωριά.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόστα Ρίκα: Κροκόδειλος αποκεφάλισε 8χρονο αγόρι – Κυνηγός θανάτωσε το τεράστιο ερπετό

Κροκόδειλος κατακρεούργησε κι αποκεφάλισε 8χρονο αγόρι στην Κόστα Ρίκα - Το τεράστιο ερπετό εντόπισε και θανάτωσε κυνηγός μετά από ένα μήνα. Τραγικό θάνατο βρήκε ένα...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ