spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΓιαννακόπουλος: Μήνυση από την ΠΦΠΟ για τη σφαγή ενός κατσικιού

Γιαννακόπουλος: Μήνυση από την ΠΦΠΟ για τη σφαγή ενός κατσικιού

|

Δημήτρης Γιαννακόπουλος: Μήνυση από την ΠΦΠΟ για τη σφαγή ενός κατσικιού!

Μήνυση κατά του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ ΠΑΟ Δημήτρη Γιαννακόπουλου κατέθεσε η Πανελλήνια Φιλοζωική και Περιβαλλοντική Ομοσπονδία, για ένα βίντεο που ανάρτησε στον λογαριασμό του στο instagram (στις 22 Μαΐου) και το οποίο δείχνει δύο άντρες να σφάζουν ένα κατσικάκι, παρουσία δύο μικρών παιδιών.

Η ανάρτηση –που στην συνέχεια κατέβηκε- δείχνει τον διευθύνοντα σύμβουλο της ΒΙΑΝΕΞ να βρίσκεται σε γλέντι με φίλους του στα Ανώγεια της Κρήτης και εκείνος θέλησε να δείξει μέσω ενός βίντεο την διαδικασία σφαγής του ζώου. Ο ίδιος είναι αυτός που τραβάει το βίντεο και προτρέπει έναν από τους δύο φίλους του που στέκονται πάνω από το κατσίκι να σφάξει το ζώο. Έπειτα, αυτός παίρνει ένα μαχαίρι και με την βοήθεια του άλλου φίλου, ο οποίος μαζί με τον γιο του του Προέδρου του Μπακεστικού Παναθηναϊκού κράτανε το ζώο, σφάζει το κατσίκι.

Η μήνυση από την ΠΦΠΟ και οι αντιδράσεις των φιλόζωων…

Το βίντεο όπως είναι φυσικό έκανε τον γύρο του διαδικτύου προκαλώντας την οργή των φιλοζωικών οργανώσεων αλλά και μεμονωμένων φιλόζωων, οι οποίοι σήμερα αντέδρασαν και έκαναν… την κίνησή τους καταθέτοντας μηνυτήρια αναφορά κάτα του Δημήτρη Γιανακόπουλου την οποία υπογράφει η ΠΦΠΟ.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η νέα μάχη της ΚΣΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας

Η νέα μάχη της ΚΣΕ στο Συμβούλιο της Επικρατείας Ανακοίνωση της Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ελλάδος Άλλη μία κρίσιμη νομική μάχη θα δώσει στις 20 Μαρτίου η Κ.Σ.Ε.,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ