spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛύκος παραμονεύει λαγόσκυλα για να επιτεθεί - Βίντεο

Λύκος παραμονεύει λαγόσκυλα για να επιτεθεί – Βίντεο

|

Λύκος παραμονεύει λαγόσκυλα για να επιτεθεί

Με κινήσεις …κομάντο, λύκος παρακολουθούσε λαγόσκυλα που ήταν αφοσιωμένα στην ιχνηλασία του ντορού, με στόχο να τους επιτεθεί!

Το άγριο ζώο στέκεται από ψηλά, τσεκάρει τη θέση των ιχνηλατών και με κάλυψη τα πεύκα, κινείται προς τα λαγόσκυλα.

Ευτυχώς, ο κυναγωγός έχει αντιληφθεί τον κίνδυνο και μαζεύει τα σκυλιά του, για να απομακρυνθεί από την περιοχή προτού ο λύκος εφορμήσει πάνω τους.

Το περιστατικό το κατέγραψε ο ίδιος με την κάμερα του κινητού του, στην περιοχή των Αγίων Θεοδώρων προς Κινέτα Αττικής, κάτω από τα Γεράνεια.

Δείτε το βίντεο:

Σ’ αυτήν την περιοχή, τα τελευταία χρόνια κτηνοτρόφοι διαμαρτύρονται για τις ζημιές που προκαλούν οι λύκοι στα κοπάδια τους.

Το βίντεο το έστειλε ο κυνηγός, Θάνος Βόσσος, στον πρόεδρο του Συλλόγου Ελληνικής Ιερακοθηρίας, Σταύρο Αθανασίου, ο οποίος και το προώθησε στο Kynigesia.gr.

«Οι λύκοι έχουν «πλημμυρίσει» και την Αττική. Παλιότερα ρωτήσαμε πού υπάρχουν για να μην πάμε στην περιοχή. Τώρα, ψάχνουμε να βρούμε ένα σημείο, χωρίς την απειλητική παρουσία τους και δεν βρίσκουμε!», περιγράφει την κατάσταση που έχει διαμορφωθεί ο κ. Αθανασίου, ο οποίος μας έστειλε και άλλη μια φωτογραφία, που τραβήχτηκε πρόσφατα στα καμένα της Κινέτας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα – 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα - 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής Αμυντική βολή απέναντι στο αρπακτικό Τη νύχτα της 12ης προς 13η Απριλίου, ένας...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ