spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

|

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ). Τα παιδιά κάτω των 12 ετών εισέρχονται δωρεάν, καθώς επίσης και τα άτομα ΑΜΕΑ μαζί με τον συνοδό τους (1).

2. Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος, παρέχεται δωρεάν μεταφορά με πούλμαν σε όλους τους επισκέπτες, εκτελώντας το δρομολόγιο Μετρό Δ. Πλακεντίας – MEC Παιανίας (και το αντίστροφο) κάθε 30’. Τα πούλμαν φέρουν το αυτοκόλλητο «Κυνηγεσία 2024» επομένως είναι πολύ εύκολο να τα αναγνωρίσεις.

3. Αν το πούλμαν δεν σε εξυπηρετεί, σου καλούμε και ένα ταξί βρε αδερφέ (εντάξει όχι δωρεάν αυτό).

4. Στην είσοδο της έκθεσης, θα βρεις την προσφορά που αγάπησες, αλλά ενδεχομένως να μην πρόλαβες: 2 t-shirts «Κυνηγεσία» + βιβλίο «Επιλογή Φυσιγγίων» + βιβλίο «Ιχνηλάτες» + βιβλίο «Συνταγές Κυνηγίου» 30 ευρώ!

5. Εννοείται πως οι περισσότερες επιχειρήσεις που συμμετέχουν στην έκθεση έχουν καταπληκτικές προσφορές! Ευκαιρία να ανανεώσεις την κυνηγετική σου γκαρνταρόμπα για την κυνηγετική σεζόν 2024-2025!

6. Φέτος στον χώρο της κυνοφιλίας θα γίνει κάτι μοναδικό! Δεν αποκαλύπτουμε τίποτα άλλο, απλά φρόντισε να μας επισκεφτείς!

7. Εμείς οι κυνηγοί ξέρουμε να περνάμε καλά! Πάρε τον φίλο σου και ελάτε!

8. Κοινοποίησε το άρθρο στο προφίλ σου γιατί από την μεγάλη κυνηγετική γιορτή δεν πρέπει να λείψει κανείς!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ