spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΚαρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη - Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη – Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή

|

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη – Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή

Η σορός της βρέθηκε στο κρεβάτι της – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Συναγερμός έχει σημάνει από το απόγευμα της Πέμπτης στην αστυνομία της Καρδίτσας μετά τον εντοπισμό μιας νεκρής ηλικιωμένης γυναίκας στην κοινότητα Καταφυλλίου στην Αργιθέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για γυναίκα ηλικίας 85 ετών που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, και η οποία εντοπίστηκε νεκρή από κάτοικο της περιοχής.

Η γυναίκα, που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, φέρεται να είχε πεθάνει το πολύ 24 ώρες πριν τη στιγμή που άγριο ζώο έκοψε το κεφάλι και άλλα μέλη του σώματος της. Το κεφάλι της 85χρονης δεν έχει ακόμη εντοπιστεί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις

Σύμφωνα με αυτοψία ιατροδικαστού την άτυχη γυναίκα, την κατασπάραξε ζώο ενώ η σορός της ήταν ακέφαλη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, από την μακροσκοπικη εξέταση του ιατροδικαστική που έγινε στην 85χρονη προκύπτει ότι:

Η γυναίκα που διέμενε μόνιμα στο χωριό, σε απομακρυσμένο σημείο, είχε πεθάνει πριν τη φάει άγριο ζώο. Συγκεκριμένα είχε πεθάνει το πολύ 24ωρες πριν.

Το άγριο ζώο που πιθανότατα ήταν λύκος (πριν μερικές μέρες λύκος της είχε φάει μια κατσίκα σύμφωνα με κατοίκους) της έκοψε το κεφάλι και μέρη του σώματός της. Το κεφάλι της ακόμη δεν έχει βρεθεί από τους αστυνομικούς.

Το σπίτι της, όπως έγινε γνωστό, δεν ήταν σε καλή κατάσταση και δεν είχε φως. Την αστυνομία ενημέρωσαν ο πρόεδρος του χωριού και ο γιατρός που πήγαν στο σπίτι επειδή η γυναίκα δεν απαντούσε για ημέρες στα τηλεφωνήματα.

Σύμφωνα με κατοίκους, λένε ότι η περιοχή έχει λύκους. Ωστόσο θα ακολουθήσει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό της προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου.

Η σορός της άτυχης ηλικιωμένης βρέθηκε στο κρεβάτι της. Το σώμα της δεν είχε κανένα δείγμα σήψης γι’ αυτό προκύπτει, από την πρώτη εξέταση που έγινε επί τόπου, ότι δεν είχε πεθάνει μέρες πριν.

Τι λέει ο πρόεδρος της κοινότητας

«Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από αυτό που έγινε. Δεν γνωρίζουμε ακόμα λεπτομέρειες. Θα το δει ο ιατροδικαστής. Ο γιος μου έφτασε πρώτα στο σπίτι της γυναίκας. Βρήκε την πόρτα του σπιτιού της ανοιχτή και την βρήκε πάνω στο κρεβάτι νεκρή.

Έφτασα αμέσως και εγώ με γιατρό. Εγώ μόλις έφτασα στην πόρτα έφυγα κιόλας γιατί δεν άντεξα από τη μυρωδιά. Η αδελφή της είχε μιλήσει μαζί της από την προηγούμενη μέρα αλλά την επόμενη δεν την έβρισκε, ανησύχησε, με πήρε τηλέφωνο και έστειλα τον γιο μου να δεί», είπε ο κ. Ηλίας Κολοκοτρώνης, πρόεδρος της κοινότητας.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα – 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής

Γαλλία: Πυροβόλησαν λύκο που επιτέθηκε σε πρόβατα - 27 λύκοι θανατώθηκαν μέχρι στιγμής Αμυντική βολή απέναντι στο αρπακτικό Τη νύχτα της 12ης προς 13η Απριλίου, ένας...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ