spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΙωάννινα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με αγριόχοιρο

Ιωάννινα: Σύγκρουση αυτοκινήτου με αγριόχοιρο

|

 

Όλο και πιο συχνά φαινόμενα αποτελούν οι συγκρούσεις διερχόμενων οδηγών που κινούνται σε επαρχιακούς (και όχι μόνο) δρόμους, σε διάφορα σημεία του νομού των Ιωαννίνων.

Ένα ακόμη έρχεται να προστεθεί το βράδυ της Τρίτης (16/3/2021) λίγο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα, μόλις 16 χιλιόμετρα από το κέντρο της πόλης των Ιωαννίνων στη διασταύρωση για το χωριό της Περιβλέπτου.

Ο διερχόμενος οδηγός του αυτοκινήτου κινούμενος προς την πόλη, συγκρούστηκε με έναν αγριόχοιρο που πετάχτηκε απότομα στο δρόμο του. Αποτέλεσμα της σύγκρουσης ήταν να προκληθούν σοβαρές υλικές ζημιές στη μπροστινή πλευρά του αυτοκίνητου και από καθαρά θέμα τύχης ο οδηγός δεν τραυματίστηκε.

 ______________________________________________________________

Δείτε επίσης:  «Αγριογούρουνο «σπινιάρει» 
στην Εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών (vid)
»

_______________________________________________

Ο οδηγός σοκαρισμένος από το γεγονός δήλωσε: «τρόμαξα καθώς ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος και νόμισα πως χτύπησα σε κάποιο βράχο». Από την σύγκρουση επήλθε και ο ακαριαίος θάνατος του αγριόχοιρου.

Τα φαινόμενα αυτά αναμένεται να αυξηθούν κατά την διάρκεια της άνοιξης και του καλοκαιριού καθώς οι αγριόχοιροι θα έχουν ολοκληρώσει το κύριο μέρος της αναπαραγωγικής τους διαδικασίας και κατά συνέπεια την αύξηση των πληθυσμών τους. Να επισημάνουμε πως είχε διασαφηνιστεί και προμηνυθεί από πλευράς των κυνηγών ότι η παύση του κυνηγίου που προηγήθηκε από την κυβέρνηση, θα είχε ως συνέπεια και τα αντίστοιχα γεγονότα.

Εφιστάται η προσοχή όλων των οδηγών που κινούνται σε επαρχιακούς δρόμους του νομού (ιδίως κατά τη νύχτα) και ιδιαιτέρως στον οδικό άξονα Ιωάννινα-Κακαβιά, καθώς η διέλευση των αγριόχοιρων σε πολλά σημεία του δρόμου αποτελεί καθημερινό φαινόμενο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Grisport γνωρίζει ότι ένα καλό μποτάκι δεν είναι απαραίτητο μόνο την κυνηγετική περίοδο…

Grisport: Το καλό μποτάκι είναι πάντα απαραίτητο! Όσοι κινούνται στην ύπαιθρο είναι σε θέση να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο «μποτάκι» στην καθημερινότητά τους,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ