spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΓιάννενα: Οδηγός συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

Γιάννενα: Οδηγός συγκρούστηκε με αγριογούρουνο

|

 

Ένας διερχόμενος οδηγός στον επαρχιακό δρόμο μεταξύ των χωριών Κουτσελιό – Σερβιανά στα Ιωάννινα, συγκρούστηκε με ένα μεγάλο αγριογούρουνο κατά τις νυχτερινές ώρες του Σαββάτου. 

Στο αυτοκίνητο μεταξύ των επιβατών βρίσκονταν και ανήλικα παιδιά που ευτυχώς δεν υπήρξε για κανέναν κάποιος σοβαρός τραυματισμός. Το αυτοκίνητο από τη σύγκρουση υπέστη σοβαρές υλικές ζημιές. 

Το θέμα των τροχαίων με τα αγριογούρουνα τόσο σε διάφορες περιοχές της Ηπείρου όσο και σε άλλους νομούς, παίρνει μεγάλες διαστάσεις εξαιτίας του υπερπληθυσμού του είδους. Πολλά είναι τα συμβάντα που καταγράφονται σε επαρχιακές περιοχές, τα οποία αρκετά εξ αυτών αξίζει να σημειωθεί πως δεν παίρνουν το φως της δημοσιότητας.

Τα περιστατικά έχουν αυξηθεί το τελευταίο διάστημα καθώς οι υψηλές θερμοκρασίες έχουν οδηγήσει από νωρίς τους αγριόχοιρους (και τα υβρίδια) σε πεδινές περιοχές για αναζήτηση τροφής και την ανάγκη τους για νερό. 

Η προσοχή όλων όσων κινούνται με το όχημά τους, τις νυχτερινές κυρίως ώρες, σε επαρχιακά δίκτυα που περιβάλλονται από δασώδη κάλυψη, θα πρέπει να είναι τεταμένη. 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ