spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕριέττα Κούρκουλου για απεργία κτηνιάτρων: «Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;»

Εριέττα Κούρκουλου για απεργία κτηνιάτρων: «Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;»

|

Εριέττα Κούρκουλου για απεργία κτηνιάτρων: «Σοβαρευτείτε ρε. Δεν ντρέπεστε;»

Την αντίθεση της στις κινητοποιήσεις των κτηνιάτρων οι οποίοι αντιδρούν στο νόμο για τα ζώα συντροφιάς και διαδήλωσαν μέσω απεργίας τη Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, εξέφρασε η Εριέττα Κούρκουλου Λάτση, με ανάρτηση της στο Instagram.

H ιδρύτρια της φιλοζωικής εταιρείας «Save a Greek Stray» με σκοπό την προστασία των ζώων, αντιδρά έντονα με την απεργία και τις ενστάσεις των κτηνίατρων οι οποίοι απεργούν σήμερα Τετάρτη 17 Ιανουαρίου, μιας και εκείνοι με την σειρά τους είναι αντίθετοι για το Εθνικό Ψηφιακό Μητρώο Ζώων Συντροφιάς, τις υποχρεωτικές στειρώσεις και την υποχρεωτική λήψη dna.

«Σοβαρευτείτε ΡΕ. Δεν ντρέπεστε;;;» έγραψε η ιδρύτρια του Save a Greek Stray, της αστικής μη κερδοσκοπικής εταιρείας με σκοπό την προστασία των ζώων, και συνέχισε γράφοντας:

«Μην πάει επιτέλους μπροστά αυτή η χώρα και χάσετε τα χρήματα που βγάζετε από την ανεξέλεγκτη αναπαραγωγή και τα αδέσποτα ζώα που εμείς παλεύουμε να σώσουμε! Ντροπή σας! Ντροπή που επιλέξατε ένα επάγγελμα βάση του οποίου καλείστε να προστατεύετε τα ζώα ενώ κάποιοι από εσάς ούτε καν τα συμπαθείτε! Ευτυχώς υπάρχουν και σοβαροί κτηνίατροι που γελάνε με τα χάλια σας!»..

Εριέττα Κούρκουλου για απεργία κτηνιάτρων

Εριέττα Κούρκουλου για απεργία κτηνιάτρων:

Η χθεσινή απεργία των κτηνιάτρων φαίνεται πως είχε αντίκτυπο στη δημόσια γνώμη. Μέλη του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου έδωσαν αρκετές συνεντεύξεις, ενώ αρκετές ηλεκτρονικές, ειδησεογραφικές σελίδες φιλοξένησαν άρθρα για την απεργία και τα αιτήματά τους.

Σε νέα ανακοίνωσή του ο Πανελλήνιος Κτηνιατρικός Σύλλογος αναφέρει: «Συνεχίζουμε τις δράσεις μας. Στις 24 Ιανουαρίου θα δοθεί συνέντευξη τύπου και στις 4 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί γενική συνέλευση των μελών του Πανελλήνιου Κτηνιατρικού Συλλόγου».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Νόμος « Άργος»: Να πληρώσουμε αλλά γιατί;

Νόμος « Άργος»: Να πληρώσουμε αλλά γιατί; Όταν για τέσσερα χρόνια έχεις σε εφαρμογή ένα νόμο που σε κάποια σημεία του δεν μπορεί να λειτουργήσει...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ