spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕπίθεση κογιότ σε τσιουάουα - Aπόπειρα των ιδιοκτητών να το σώσουν -...

Επίθεση κογιότ σε τσιουάουα – Aπόπειρα των ιδιοκτητών να το σώσουν – Δείτε το βίντεο

|

Ένα κογιότ επιτίθεται σε τσιουάουα!

Μια οικογένεια από την Καλιφόρνια εξακολουθεί να βρίσκεται σε σοκ αφού έσωσε το Τσιουάουα από επίθεση κογιότ. Ολόκληρη η σκηνή μαγνητοσκοπήθηκε από κάμερες παρακολούθησης που ήταν τοποθετημένες στον κήπο.

Η Kerri και ο Larry Ruiz ζουν με το αγαπημένο τους τσιουάουα τον Chico σε μια λοφώδη περιοχή στη Νότια Καλιφόρνια, όπου πολλά κογιότ βγαίνουν έξω για να βρουν φαγητό. Το ζευγάρι, εν αναμονή μιας τέτοιας απειλής, έχτισε έναν ψηλό τσιμεντένιο φράχτη γύρω από την περιουσία τους, αλλά προφανώς δεν είναι τόσο αποτελεσματικός όσο πίστευαν.

Μάλιστα, τις τελευταίες μέρες ένα κογιότ κατάφερε να μπει κρυφά στην αυλή τους χωρίς να φαίνεται.

Ο Τσίκο, που βρισκόταν στον κήπο απολαμβάνοντας λίγο αέρα, δέχθηκε αμέσως επίθεση. Η Κέρι άκουσε το σκυλάκι να γαβγίζει και έτρεξε έξω για να δει τι συμβαίνει.

Στον κήπο είδε ένα κογιότ που είχε αρπάξει τον Τσίκο και τον έσυρε μακριά.

Μετά από λίγα δευτερόλεπτα έφτασε και ο Λάρι και αφού κατάλαβε τι συνέβαινε άρχισε να κυνηγά το άγριο ζώο. Το κογιότ, ωστόσο, ήταν απρόσιτο και ετοιμαζόταν να πηδήξει πάνω από τον φράχτη.

Σε εκείνο το σημείο ο Kerri θυμήθηκε τις τρομπέτες που αγόρασαν για να τρομάζουν τα άγρια ​​ζώα και να διώχνουν. Αλλά δεν ήξερε αν αυτό θα έθετε σε περαιτέρω κίνδυνο τον Chico που ήταν ακόμα στα σαγόνια του ζώου.

Αφού συνειδητοποίησε ότι δεν υπήρχε άλλος τρόπος, η Κέρι κόρναρε προς την κατεύθυνση του κογιότ που στο μεταξύ είχε καταφέρει να σκαρφαλώσει πάνω από τον φράχτη. Ευτυχώς ο θόρυβος ήταν αρκετά δυνατός για να τρομάξει το κογιότ που έριξε το τσιουάουα και έφυγε στο δάσος.

Στη συνέχεια, η Kerri και ο Larry πήγαν τον Chico αμέσως στον κτηνίατρο. Ευτυχώς, ο σκύλος είχε μόνο δύο τρύπες στο λαιμό του που προκλήθηκαν από το δάγκωμα του κογιότ, όχι αρκετά βαθιές για να θέσει σε κίνδυνο οποιοδήποτε όργανο. Έτσι, αφού του έδωσε μερικά αντιβιοτικά και παυσίπονα, ο Chico μπόρεσε να επιστρέψει σπίτι με τους ιδιοκτήτες του.

Παρά τον τρόμο, οι δυο τους ξέρουν καλά ότι το κογιότ δεν συγκινείται. Όπως όλα τα άγρια ​​ζώα, προσπαθούσε απλώς να αναζητήσει τροφή και να επιβιώσει. Ταυτόχρονα όμως αποφάσισαν ότι θα κάνουν τα πάντα για να μην επαναληφθεί τέτοιο επεισόδιο.

Το βίντεο δημοσιεύτηκε στο διαδίκτυο για να δείξει σε όλους πόσο επικίνδυνο μπορεί να είναι να αφήνεις τον σκύλο σου έξω για λίγα δευτερόλεπτα, σε μια περιοχή όπου συχνάζουν τα κογιότ.

Παρακάτω μπορείτε να παρακολουθήσετε το απίστευτο βίντεο της επίθεσης του κογιότ στο τσιουάουα που κατέγραψε η κάμερα του σπιτιού:

 

Πηγή: pet-sitting.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ