spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕνοχλημένη η κυβέρνηση με τις δηλώσεις Τσίπρα υπέρ των κυνηγών!

Ενοχλημένη η κυβέρνηση με τις δηλώσεις Τσίπρα υπέρ των κυνηγών!

|

 

Η τηλεδιάσκεψη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την ηγεσία των κυνηγών και η στήριξή του στο αίτημά τους για “άνοιγμα” της δραστηριότητας, θορύβησε την ηγεσία της Ν.Δ. με αποτέλεσμα να απαντήσει με δημοσίευμα κατηγορώντας τον κ. Τσίπρα για «κυνήγι εκλογικών θηραμάτων και ψάρεμα σε θολά νερά».

Το ότι οι ίδιοι τόσο καιρό δεν φρόντισαν ώστε η κατάσταση να μην φτάσει σε αυτό το σημείο δείχνει να τους ξεφεύγει. Μεταξύ άλλων στο δημοσίευμα αναφέρεται το εξής: “Από τη μια τάσσεται υπέρ του ανοίγματος του κυνηγιού και του ψαρέματος, αγνοώντας τις εισηγήσεις των ειδικών κι από την άλλη κατηγορεί την κυβέρνηση ότι δεν λαμβάνει επαρκή μέτρα για την προστασία της δημόσιας υγείας“.

Δυστυχώς, για άλλη μια φορά και με βάση τα στοιχεία που περιλαμβάνονται στο δημοσίευμα και επισημαίνουν τον λόγο που η κυβέρνηση κράτησε κλειστό το κυνήγι και το ψάρεμα, επικαλούμενη τους ειδικούς που εισηγούνταν το αντίθετο από αυτό που έπραξαν, φαίνεται ότι υπάρχει κενό ουσιαστικών και σοβαρών επιχειρημάτων.

Τέτοιες δηλώσεις το μόνο που προσφέρουν, είναι να αποτελούν επιβεβαίωση όλων εκείνων που εξακολουθούν να πιστεύουν πως η πανδημία αποτέλεσε μια καλή ευκαιρία για να επιβάλλουν κάποιοι τις ιδεοληψίες τους…

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η Grisport γνωρίζει ότι ένα καλό μποτάκι δεν είναι απαραίτητο μόνο την κυνηγετική περίοδο…

Grisport: Το καλό μποτάκι είναι πάντα απαραίτητο! Όσοι κινούνται στην ύπαιθρο είναι σε θέση να αντιληφθούν πόσο σημαντικό είναι το κεφάλαιο «μποτάκι» στην καθημερινότητά τους,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ