spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΈνα γουρούνι σκότωσε µοτοσικλετιστή... Εριέττα, θα κάνεις ανάρτηση;

Ένα γουρούνι σκότωσε µοτοσικλετιστή… Εριέττα, θα κάνεις ανάρτηση;

|

Θλίψη και ανείπωτο πόνο “σκόρπισε” η μαύρη είδηση, ότι ο 36χρονος οδηγός της μηχανής που τραυματίστηκε σοβαρά σε τροχαίο με αγριογούρουνο στην ευρύτερη περιοχή των Σερβίων, στην ευρύτερη περιοχή των Σερβιών…

Το τροχαίο που στάθηκε η αιτία να κοπεί απροσδόκητα το νήμα της ζωής του 36χρονου, είχε σημειωθεί κοντά στο πρατήριο Ζαρογιάννη, μετά τη γέφυρα. Όπως αναφέρουν τα τοπικά ΜΜΕ, “ο άτυχος άντρας νοσηλευόταν στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης από τα ξημερώματα της προηγούμενης Πέμπτης 4 Νοεμβρίου. Η είδηση του θανάτου του 36χρονου σκόρπησε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία των Σερβίων”.

Ο θάνατος ενός νέου ανθρώπου δεν προσφέρεται για μικροπολιτικές συζητήσεις. Όμως, είτε το θέλουμε είτε όχι, το δραματικό συμβάν φέρνει ξανά στο προσκήνιο το πόσο επικίνδυνα είναι τα αγριογούρουνα για την οδική ασφάλεια, και όχι μόνο. Και, βεβαίως, είναι επικίνδυνα, για τον απλούστατο λόγο πως ο πληθυσμός τους έχει ξεφύγει και η κατάσταση έχει γίνει ανεξέλεγκτη.

Για την κατάσταση αυτή ακέραια την ευθύνη την φέρουν η κυβέρνηση που… ποδηγετείται από τους κάθε λογής ιδεοληπτικούς, οι οποίοι αυτοπροσδιορίζονται ως… “ζωόφιλοι”.

Μεταξύ αυτών των ιδεοληπτών είναι και η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία είχε σηκώσει… μπαϊράκι όταν αποφασίσθηκε από το οικείο Δασαρχείο να υπάρξει διαχείριση, μέσω κυνηγίου, των αγριόχοιρων στα βόρεια προάστια της Αθήνας. Τώρα, που τα καλά γουρουνάκια της Εριέττας σκότωσαν έναν άνθρωπο, δεν έκανε καμία ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Βεβαίως, καμία ανάρτηση δεν θα ήταν αρκετή, αν δεν περιείχε τη λέξη συγγνώμη για τις αυθαίρετες και ιδαιοληπτικές απόψεις που διατύπωσε με τα γουρούνια στην Εκάλη και τον Διόνυσο.

Αλλά, σιγά μην προβεί σε τέτοια ενέργεια η Εριέττα.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες στον Άγιο Λουκά Λαμίας – Βίντεο

Αγριογούρουνα έκοβαν βόλτες στον Άγιο Λουκά Λαμίας Δεν είναι η πρώτη φορά που αγριογούρουνα κάνουν την εμφάνισή τους μέσα στην πόλη της Λαμίας. Στην περιοχή του...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ