spot_img
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΈκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Το αντάμωμα των κυνόφιλων

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Το αντάμωμα των κυνόφιλων

|

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Το αντάμωμα των κυνόφιλων

Χιλιάδες κυνόφιλοι απ’ όλη την Ελλάδα, ιδιοκτήτες σκύλων, όμιλοι φυλών και γενικότερα οι λάτρεις των κυνηγετικών σκύλων, θα είναι εκεί, στο ετήσιο πλέον ραντεβού μας, στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας!

Στις 5, 6 & 7 Απριλίου! Εκθέσεις μορφολογίας, παρουσιάσεις φυλών και σεμινάρια, είναι μερικές από τις προγραμματισμένες κυνοφιλικές εκδηλώσεις που θα έχετε τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε καθ’ όλη τη διάρκεια του τριημέρου.

Οι όμιλοι φυλών Pointer – Setter, Ελληνικού Ιχνηλάτη, Επανιέλ Μπρετόν, Γαλλικού Μπρακ και Κούρτχααρ θα πραγματοποιήσουν τις ετήσιες εκθέσεις μορφολογίας. Σάββατο 6 & Κυριακή 7 Απριλίου, οι δύο στίβοι θα κατακλυστούν από σκύλους μαζί με τους ιδιοκτήτες τους για να διεκδικήσουν διακρίσεις, μια θέση στο βάθρο με κριτές που θα ελέγξουν τα μορφολογικά τους χαρακτηριστικά, βάσει του προτύπου της κάθε φυλής.

Σεμινάρια και παρουσιάσεις των κυνηγετικών φυλών Ιστρίας, Beagle, Γαλλικού Μπράκ, Επανιέλ, Μπρετόν, Κούρτχααρ, Ντράτχχαρ, Σπρίγκερ Σπάνιελ, Pointer, Setter κ.ά. Οι ενδιαφερόμενοι θα έχουν τη δυνατότητα να αντλήσουν πληροφορίες και να πάρουν απαντήσεις για την φυλή που τους ενδιαφέρει.

Ένα μοναδικό show από την Μυρτώ Κουτούλια μαζί με τον σκύλο της θα απολαύσουν όσοι παρευρεθούν στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024»! Πρόκειται για κάτι το μοναδικό, κάτι που δίνει μια διαφορετική νότα στη γιορτή της κυνοφιλίας και αναδεικνύει το πόσο στενή μπορεί να είναι η σχέση και η συνεργασία μεταξύ ανθρώπου & σκυλού.

Στους ειδικά διαμορφωμένους στίβους θα πραγματοποιηθούν επιδείξεις με μαθήματα βασικής υπακοής και εκπαίδευσης από κυναγωγούς & εκπαιδευτές .

Ένα κυνοφιλικό τριήμερο γεμάτο εκδηλώσεις και σεμινάρια! Μη λείψει κανείς!

5 – 7 Απριλίου στο εκθεσιακό κέντρο MEC Παιανίας!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Σύσσωμη η ηγεσία των κυνηγών στην «Κυνηγεσία 2024»

Οι Κυνηγετικές Ομοσπονδίες στην Έκθεση Κυνηγεσία 2024! Στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» έδωσε βροντερό «παρών» σύσσωμη η ηγεσία της κυνηγετικής οικογένειας, από την Συνομοσπονδία και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ