spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΕγκαταλείπουν σε καταφύγια τα κατοικίδια που αγόρασαν για την καραντίνα!

Εγκαταλείπουν σε καταφύγια τα κατοικίδια που αγόρασαν για την καραντίνα!

|

 

Tα κατοικίδια που αγόρασαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας, αρχίζουν να εγκαταλείπουν σωρηδόν στα καταφύγια πολλοί ιδιοκτήτες στη Βρετανία. Ο λόγος, η άρση των μέτρων για τον κορονοϊό και η επιστροφή στις δουλειές.

 

Τα καταφύγια στη Βρετανία γεμίζουν ξανά από ζωάκια που εγκαταλείπουν πολλοί ιδιοκτήτες, οι οποίοι τα αγόρασαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Όπως γράφει η Daily Post, καθώς ο κόσμος ετοιμάζεται να επιστρέψει στις δουλειές του, τώρα που τα μέτρα για τον κορονοϊό χαλαρώνουν, τα καταφύγια ζώων γεμίζουν και πάλι με εγκαταλελειμμένα κατοικίδια.

«Αρχίζουμε να βλέπουμε όλο και περισσότερα “κατοικίδια της πανδημίας του κορονοϊού” να επιστρέφουν στα καταφύγια» λέει ο Πίτερ Λόρι, επικεφαλής ενός καταφυγίου στο Λονδίνο. Τους τελευταίους δύο μήνες ο αριθμός των κατοικιδίων που επιστρέφονται στο καταφύγιο έχει διπλασιαστεί και τα πράγματα αναμένεται να χειροτερεύσουν. «Αυτό θα συμβεί τώρα που οι άνθρωποι επιστρέφουν σταδιακά στα γραφεία τους και ξεκινούν να σκέφτονται τις διακοπές» προσθέτει.

«Κάποιοι είπαν επίσης ότι δεν μπορούν να κρατήσουν τα ζωάκια τους για οικονομικούς λόγους» λέει ένας άλλος εργαζόμενος σε καταφύγιο ζώων. «Είναι άσχημο για τα ζωάκια αλλά από την άλλη πλευρά εμείς καλοδεχόμαστε όλα τα εγκαταλελειμμένα πλάσματα» προσθέτει.

Πηγή: reader

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ