spot_img
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑγρίνιο: η κάμερα της στάνης «αποκάλυψε» τους ζωοκλέφτες (βίντεο)

Αγρίνιο: η κάμερα της στάνης «αποκάλυψε» τους ζωοκλέφτες (βίντεο)

|

  

 

Έπεσαν σε… high tech  μαντρί και το πλήρωσαν οι άνδρες που φέρονται να εμπλέκονται σε μπαράζ ζωοκλοπών που συνέβησαν στην περιοχή των Καλυβίων και του Δοκιμίου Αγρινίου χθες, Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου, το απόγευμα.

Μια κάμερα τους κατέγραψε και συνέβαλε στην εξιχνίαση από τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αγρινίου.

Όπως έχει ήδη μεταδώσει το agrinionews.gr, χειροπέδες οι αστυνομικοί πέρασαν σε  έναν 39χρονο και έναν 27χρονο  που «επισκέφτηκαν»…τρία μαντριά της ευρύτερης περιοχής των Καλυβίων. Στο ένα έκλεψαν δύο κατσίκες, από το δεύτερο έφυγαν με άδεια χέρια και από το τρίτο… συνοδεία με δυο αρνιών και μίας προβατίνας.

Οι αστυνομικές αρχές ωστόσο δεν άργησαν να φτάσουν στα ίχνη τους αξιοποιώντας διάφορα στοιχεία αλλά και το υλικό από κάμερα μιας στάνης που αποτύπωσε βήμα βήμα τις κινήσεις τους. Προφανώς και ο κτηνοτρόφος την πάτησε και στο παρελθόν και εξόπλισε το μαντρί με κλειστό κύκλωμα κάμερας.

Οι φερόμενοι ζωοκλέφτες εντοπίστηκαν, συνελήφθησαν και το ΙΧ όχημα που φόρτωναν τα αμνοερίφια κατασχέθηκε.Τα ζωντανά επέστρεψαν στις στάνες τους και οι δυο άνδρες θα οδηγηθούν  στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αγρινίου.

Συνελήφθησαν, χθες στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Αγρινίου, δύο ημεδαποί άνδρες, διότι αφαίρεσαν από τρία ποιμνιοστάσια στο Δοκίμι και στα Καλύβια Αγρινίου πέντε αμνοερίφια και αίγες.

Δείτε το βίντεο που εξασφάλισε το agrinionews.gr

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ

Απαγόρευση για το κυνήγι του τρυγονιού στην Κύπρο ζητά η ΕΕ Κανονικά το κυνήγι τον Σεπτέμβρη, λέει η Θήρα - Αμφισβητεί η ΕΕ ότι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ