spot_img
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣτην αναμονή λόγω τοπικού lockdown οι κυνηγοί της Εορδαίας

Στην αναμονή λόγω τοπικού lockdown οι κυνηγοί της Εορδαίας

|

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας:

 

«Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας ενημερώνει ότι κατά τη προχθεσινή (29/12/2020) ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας στα πλαίσια ενημέρωσης των πολιτών, ο αρμόδιος Υφυπουργός κ. Χαρδαλιάς, αναφέρθηκε στη συνέχιση των ειδικών περιοριστικών μέτρων που ισχύουν στην Π.Ε. Κοζάνης και συγκεκριμένα ότι λόγω του αυξημένου επιδημιολογικού φορτίου τα μέτρα θα συνεχιστούν στους Δήμους Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου έως την Τετάρτη 6/1/2021 και ώρα 06:00, ενώ αίρονται από 30/12/2020 το πρωί 06:00 π.μ. τα έκτακτα μέτρα για τους Δήμους Σερβίων και Βελβεντού.

Συνεπώς ο παραλογισμός συνεχίζει, και αυτό που τελικά ισχύει είναι ότι οι κυνηγοί-(κάτοικοι) των Δήμων Κοζάνης, Εορδαίας και Βοΐου λόγο της παράτασης των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας δεν μπορούν να μετακινηθούν με σκοπό το κυνήγι έως την 06:00 π.μ. της 06/01/2021, οπότε και θα επαναξιολογηθούν τα επιδημιολογικά φορτία στους ανωτέρω Δήμους.

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Εορδαίας προτρέπει στα μέλη του να ακολουθήσουν τις αποφάσεις τις Πολιτείας σε ότι αφορά τα μέτρα για την αποτροπή της εξάπλωσης του κορονοϊού».

Με εκτίμηση,

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                     Ο Γεν. Γραμματέας
Κοσμίδης Βασίλειος           Λιούρης Βασίλειος

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Χρήστος Σώκος – Θηραματολόγος: “Πού το περίεργο να πέρασε η αρκούδα από τα Βασιλικά και τώρα να βρίσκεται 70 χιλιόμετρα μακριά;”

Τι λέει ο θηραματολόγος για τα ίχνη αρκούδας στα Βασιλικά Θεσσαλονίκης; Την επιστημονική του άποψη κατέθεσε ο θηραματολόγος Χρήστος Σώκος στην ιστοσελίδα της Δασικής Υπηρεσίας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ