spot_img
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟι κινητοποιήσεις ξεσκέπασαν το αντικυνηγετικό μένος! (pics)

Οι κινητοποιήσεις ξεσκέπασαν το αντικυνηγετικό μένος! (pics)

|

 

Οι τελευταίες κινητοποιήσεις του ΟΚΑΔΕ και οι ενέργειες προώθησης της κυνηγεσίας και της κυνοφιλίας, προκάλεσαν την αντίδραση της προέδρου της Πανελλαδικής Φιλοζωικής και Περιβαντολλογικής Ομοσπονδίας κας Νατάσας Μπομπολάκη, η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Facebook εξέφρασε… την δυσαρέσκειά της για το γεγονός πως η ελληνική κυνοφιλία δυναμώνει.

Με αφορμή τις δημόσιες τοποθετήσεις της προέδρου της ΠΦΠΟ (Πανελλαδική Φιλοζωική και Περιβαντολλογική Ομοσπονδία) ο ΟΚΑΔΕ εξέδωσε ανακοίνωση, μέσω της οποίας ενημερώνει όλους τους κυνόφιλους κυνηγούς:

“Προφανώς οι κινήσεις μας πιάνουν τόπο, σημερινή ανάρτηση της Προέδρου Πανελλήνιας Φιλοζωϊκής και Περιβάλλοντος Ομοσπονδίας που καταφέρεται εναντίον των Κυνόφιλων Κυνηγών.

Προφανώς δεν γνωρίζει η κυρία ότι οι Κυνηγοί τους σκύλους τους δεν τους έχουν εργαλεία αλλά μέλη της οικογένειας τους.
Προφανώς και οι προσβλητικές αναρτήσεις θα απαντηθούν ΑΜΕΣΑ με τον κατάλληλο τρόπο ( Επιφυλασσόμεθα παντός νομίμου δικαιώματος μας), οι αναρτήσεις τους αυτές μάς δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε ακόμη πιο δυναμικά. Μετά από τα ραδιοφωνικά σποτ ( που τόσο πείραξαν), δημοσιεύσεις Δελτίων τύπου σε site, έρχονται και άλλες κινήσεις, γιατί εμείς είμαστε πραγματικά χιλιάδες.
Όλοι μαζί ενωμένοι, η στείρωση των συντρόφων μας δεν μπορεί να γίνει νόμος.
ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ – ΚΥΝΟΦΙΛΙΑ !!!
 
 
 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυνηγοί αναζητούν τα 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα

Κυνηγοί αναζητούν 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα! Το μυστήριο με την εξαφάνιση 60 αλόγων που ζούσαν ελεύθερα στα βουνά γύρω από το Πετρίλο Καρδίτσας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ