spot_img
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΟ Β. Κούκουζας ξανά υποψήφιος στην Π.Ε. Ευβοίας

Ο Β. Κούκουζας ξανά υποψήφιος στην Π.Ε. Ευβοίας

|

Ο Β. Κούκουζας ξανά υποψήφιος στην Π.Ε. Ευβοίας στο πλευρό του Φ. Σπανού 

Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Εύβοιας και πάλι, στο πλευρό του Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανού με το συνδυασμό «Επιμένουμε», είναι ο Βαγγέλης Κούκουζας.

Αντιπεριφερειάρχης Επιχειρηματικότητας & Εξωστρέφειας, την τελευταία 2ετία, υλοποίησε με κάθε διαθέσιμο μέσο, δράσεις που ωφελούν τις επιχειρήσεις και τους εργαζόμενους, οι οποίες ανοίγουν νέες αναπτυξιακές προοπτικές.

Στηρίζει την κυνηγετική δραστηριότητα και πάντα δείχνει ενδιαφέρον για τα αιτήματα των κυνηγών.

Πρόεδρος της «Αναπτυξιακή Εύβοιας» Α.Ε., 6 χρόνια, αξιοποίησε το σύνολο των διαθέσιμων πόρων από τα ευρωπαϊκά διαρθρωτικά ταμεία, ενισχύοντας την τοπική επιχειρηματικότητα και λειτουργώντας ως μοχλός διαμόρφωσης ενός καινούργιου οικονομικού περιβάλλοντος.

Με θετικό αποτύπωμα στην μακρά πορεία του στην Αυτοδιοίκηση και στο Επιμελητήριο, ο Βαγγέλης Κούκουζας, με αίσθημα ευθύνης και προσφοράς, παρουσιάζεται και πάλι ενώπιον των συμπολιτών του, τους απευθύνεται με αίσθημα ειλικρίνειας και εντιμότητας, ενώ επαναδιεκδικεί την εμπιστοσύνη και τη στήριξή τους!

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυνηγοί αναζητούν τα 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα

Κυνηγοί αναζητούν 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα! Το μυστήριο με την εξαφάνιση 60 αλόγων που ζούσαν ελεύθερα στα βουνά γύρω από το Πετρίλο Καρδίτσας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ