spot_img
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΑπαγόρευση κυνηγιού σε περιοχές της Ικαρίας

Απαγόρευση κυνηγιού σε περιοχές της Ικαρίας

|

 

Δασική Αστυνομική Ρυθμιστική Διάταξη Θήρας – Απαγόρευση Θήρας ορισμένου χρόνου στην περιοχή του οικισμού Μονοκαμπίου Δ.Ε. Αγ. Κηρύκου Ικαρίας λόγω πυρκαγιάς.

 

Την απαγόρευση του κυνηγίου από τη φετινή κυνηγετική περίοδο και για τρία έτη, στην περιοχή του οικισμού Μονοκαμπίου Δ.Ε Αγ. Κηρύκου νήσου Ικαρίας που επλήγη από πυρκαγιά την 12-8-2020, αποφάσισε η Δ/νση Δασών Ν. Σάμου

Τα όρια της περιοχής ορίζονται:

Από τη διασταύρωση του δρόμου που οδηγεί στο εκκλησάκι «Άγ. Γεώργιος» Μονοκαμπίου, με το ρέμα «Κρύο Νερό» στη θέση «Ανεμοτάφια», συνεχίζουμε το ρέμα αυτό με κατεύθυνση νότια μέχρι να συναντήσει το δημοτικό δρόμο προς τον «Παλαιό ΟΤΕ».

Ακολουθούμε αυτόν με κατεύθυνση νοτιοδυτικά μέχρι να συναντήσει την επόμενη ρεματιά. Προχωρούμε βορειοδυτικά επί της ρεματιάς, έως ότου συναντήσουμε το δημοτικό δρόμο προς «Άγιο Γεώργιο» και συνεχίζουμε αυτόν, καταλήγοντας στο αρχικό σημείο (διασταύρωση με το ρέμα «Κρύο Νερό»).

Οι παραβάτες της παρούσης τιμωρούνται σύμφωνα με τις διατάξεις του Δασικού Κώδικα που εκάστοτε ισχύουν. Η τήρησή της ανατίθεται στα όργανα της Δασικής Υπηρεσίας, της Αστυνομίας, τους Δημοτικούς υπαλλήλους, τις κυνηγετικές οργανώσεις και σε κάθε φιλόνομο πολίτη.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυνηγοί αναζητούν τα 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα

Κυνηγοί αναζητούν 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα! Το μυστήριο με την εξαφάνιση 60 αλόγων που ζούσαν ελεύθερα στα βουνά γύρω από το Πετρίλο Καρδίτσας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ