spot_img
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότητα480.000€ στον Δήμο Μεγαλόπολης για καταφύγιο αδέσποτων ζώων!

480.000€ στον Δήμο Μεγαλόπολης για καταφύγιο αδέσποτων ζώων!

|

 

Μετά από συντονισμένες προσπάθειες της Δημοτικής Αρχής, εντάχθηκε στο Πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ του Υπουργείου Εσωτερικών, το έργο με τίτλο «Κατασκευή και εξοπλισμός εγκαταστάσεων καταφυγίου αδέσποτων ζώων συντροφιάς», συνολικού προϋπολογισμού 480.000,00€.

 

Με την ένταξη του έργου, δίνεται η δυνατότητα να κατασκευασθεί και να εξοπλισθεί πλήρως, σύμφωνα με τις προβλεπόμενες προδιαγραφές που ορίζει η σχετική νομοθεσία, μια σύγχρονη υποδομή για την περιοχή, που αναμένεται δώσει λύση στο χρόνιο πρόβλημα που ταλανίζει τα αδέσποτα ζώα συντροφιάς και την κοινωνία.

Το καταφύγιο πρόκειται να υλοποιηθεί σε έκταση ιδιοκτησίας της ΔΕΗ Α.Ε., με ετήσιο συμβολικό μίσθωμα, σε ασφαλή απόσταση από οικισμούς. Θα είναι υψηλών προδιαγραφών που θα προβλέπει τη μέριμνα και τους κανόνες ευζωίας των ζώων που θα φιλοξενούνται σε αυτό.

 

Πηγή: notospress

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ανοιξιάτικη μετανάστευση τρυγονιών στα επτάνησα: «Η λαθροθηρία έχει μειωθεί κατά 85% από τότε που ιδρύθηκε η Θηροφυλακή»

Η λαθροθηρία κατά την ανοιξιάτικη μετανάστευση τρυγονιών - Στο ίδιο έργο θεατές! Για άλλη μια χρονιά εμφανίστηκαν «μπαράζ» δημοσιευμάτων που κάνουν λόγο για ασύστολη...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ