spot_img
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΛόγω του τοπικού lockdown δεν ξεκίνησε το κυνήγι στην Κοζάνη

Λόγω του τοπικού lockdown δεν ξεκίνησε το κυνήγι στην Κοζάνη

|

 

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κυνηγετικού Συλλόγου Κοζάνης:

 

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Κοζάνης ενημερώνει τα μέλη του, ότι λόγω των έκτακτων μέτρων προστασίας της δημόσιας υγείας που ισχύουν στην Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης, δεν επιτρέπεται τελικά η μετακίνηση για την άσκηση θήρας έως την λήξη της σχετικής Υπουργικής Απόφασης, δηλαδή έως 30 Δεκεμβρίου.

Σε σημερινή τηλεφωνική επικοινωνία με εκπρόσωπο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κοζάνης υπήρξε η ενημέρωση ότι η άρση απαγόρευσης μετακίνησης των κυνηγών όπως αυτή ορίζεται από την πρόσφατη υπουργική απόφαση δεν ισχύει για τους κυνηγούς της περιφερειακής ενότητας Κοζάνης και μόνο.

Μεγάλη η απογοήτευση του κυνηγετικού κόσμου καθώς δεν προβλέφθηκε στην Υ.Α να γίνει αναφορά στις περιοχές που βρίσκονται σε ειδικό καθεστώς.
Συνεχίζει έτσι να ισχύει έως την Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου η παράλογη και απαράδεκτη απαγόρευση που ταλαιπώρησε επί μήνες όλο αυτόν τον κόσμο.
Τετάρτη πρωί λοιπόν, καλώς εχόντων των πραγμάτων, θα είναι η επόμενη κυνηγετική εξόρμηση.

Με εκτίμηση,
Το ΔΣ του ΚΣ Κοζάνης

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Οι κυνηγοί αναζητούν τα 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα

Κυνηγοί αναζητούν 60 άλογα που εξαφανίστηκαν στην Καρδίτσα! Το μυστήριο με την εξαφάνιση 60 αλόγων που ζούσαν ελεύθερα στα βουνά γύρω από το Πετρίλο Καρδίτσας,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ