Αγριογούρουνο Kρασάτο – Των Πάρη & Ελένης Σουρλουκα
Εξοχικό Κέντρο Βοϊδομάτης, Κλειδωνιά Κόνιτσας
Υλικά
- 1 κιλό αγριογούρουνο
- ½ κιλό κρεμμύδια
- 2 πιπεριές κόκκινες
- 2 πιπεριές πράσινες
- ½ κιλό κόκκινο κρασί
- ½ ποτήρι του νερού ημίγλυκο
- 3 σκελίδες σκόρδο
- 2 κουταλιές της σούπας ντοματοπελτέ
- Μαϊντανό, αλάτι, κόκκινο και μαύρο πιπέρι
Για την μαρινάδα
- 4 σκελίδες σκόρδο
- 3 φύλλα δάφνης
- Θυμάρι – δεντρολίβανο
- Λίγο ξύδι
- ½ κιλό κόκκινο κρασί
Αγριογούρουνο Kρασάτο – Εκτέλεση
Τσιγαρίζουμε το κρέας με τα κρεμμύδια, το σκόρδο, τις πιπεριές και το σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια ρίχνουμε τα υπόλοιπα υλικά και το αφήνουμε να βράσει ώστε να μείνει με τη σάλτσα του.
Διαβάστε επίσης: Αγριογούρουνο Κοκκινιστό