Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
ΑρχικήΚυνήγιΓ' ΚΟΠ: Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέκου Καλλίρη

Γ’ ΚΟΠ: Συλληπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του Αλέκου Καλλίρη

Laky Pet Food

“Έφυγε” απο τη ζωή ο Αλέκος Καλλίρης, ένας από τους πιο αγαπητούς ανθρώπους της Κορινθίας.

Ο Αλέκος Καλλίρης, ήταν συνταξιούχος Αστυνομικός με πολλά χρόνια υπηρεσίας στην Τροχαία Κορίνθου.

Διετέλεσε για πολλά χρόνια πρόεδρος του Κυνηγετικού συλλόγου Κορίνθου.

Σε ηλικία 60 ετών άφησε την τελευταία του πνοή στο Νοσοκομείο Κορίνθου.

Η εξόδιος ακολουθία θα τελεσθεί αύριο Τρίτη 12/7/2022 στον Ιερό Ναό Αγίου Βασιλείου στ Κοκκώνι Κορινθίας στις 6:00 το απόγευμα.

O πρόεδρος κος Γραμματσούλιας Παναγιώτης και το Διοικητικό Συμβούλιο της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια και την βαθιά μας θλίψη για την ξαφνική απώλεια του Αλέκου Καλλίρη ο οποίος επί σειρά ετών από την θέση του προέδρου του Κυνηγετικού Συλλόγου Κορίνθου υπήρξε άριστος συνεργάτης και φίλος, με μεγάλη προσφορά στα κυνηγετικά δρώμενα.

Ευχόμαστε από τα βάθη της καρδιάς μας κουράγιο και δύναμη στην οικογένειά του για να αντιμετωπίσουν την μεγάλη απώλειά τους.

Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου: Προσφορά ειδών πρώτης ανάγκης στους πλημμυροπαθείς της Θεσσαλίας Η Κυνηγετική Ομοσπονδία Πελοποννήσου σε συνεργασία με τον Κυνηγετικό Σύλλογο Κρανιδίου, αφουγκραζόμενοι τα τεράστια...

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ