spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΠολάκης: «Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί απαγορεύεται το ψάρεμα και το...

Πολάκης: «Μπορεί να μου πει κάποιος γιατί απαγορεύεται το ψάρεμα και το κυνήγι;»

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, αναφέρει τα εξής:

«ΑΠΟΛΥΤΑ ΛΟΓΙΚΗ Η ΑΠΟΡΙΑ!!! Μας εξηγεί κάποιος από την «Επιστημονική επιτροπή» γιατί απαγορεύεται ψάρεμα και κυνήγι ,όταν επιτρέπεται, ποδηλασία, πεζοπορία, αναρρίχηση τρέξιμο κλπ κλπ;;;;;; ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΠΙΑ!!!!!!».

 

 

Από κάτω μάλιστα παραθέτει το κείμενο ενός διαδικτυακού του φίλου ο οποίος ασχολείται με το ψάρεμα και αναφέρει επί λέξει: «Σε δυο μέρες κλείνουμε δυο μήνες καραντίνα και μακριά από τη θάλασσα και δεν έχει βγει ένας κυβερνητικός εκπρόσωπος να μας πει με πια λογική να μην μπορεί να πάει ο κυνηγός με το σκύλο του στο βουνό και ο ψαράς με τη βάρκα του στη θάλασσα !!!

ΑΠΑΙΤΩ κάποιος να μου το εξηγήσει , δέχομαι τη πανδημία και την ανάγκη λήψη μέτρων, πειθάρχησα, αλλά ΑΠΑΙΤΩ κάποιος υπεύθυνος να μου εξηγήσει για να καταλάβω γιατί δε μπορώ να πάρω τη βάρκα μου και να πάω ΜΟΝΟΣ μου στη θάλασσα και πως αυτό θα συμβάλει στη μετάδοση του ιού.

Για να μπορέσω και σαν επαγγελματίας να ταχτοποιήσω συνειδησιακά γιατί αυτούς του δυο μήνες έπρεπε να βαράω μύγες στο μαγαζί μου εγώ και εκατοντάδες συνάδελφοι, ωφέλησε ότι δε πήγαν οι ψαράδες στη θάλασσα και οι κυνηγοί στο βουνό, εγώ λέω από καθόλου ως απειροελάχιστο !! Κύριοι της κυβέρνησης εκλέχτηκε για να βρίσκετε λύσεις για προστατεύεται την υγεία του πολίτη ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΤΟΥ, αρχίζω και αμφιβάλω αν πετύχατε αυτό το σκοπό σε τούτη τη κρίση».

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση

«Κυνηγεσία 2024»: 8 πράγματα που αφορούν όσους πρόκειται να επισκεφθούν την έκθεση 1. Εισιτήριο θα βρεις στην είσοδο του εκθεσιακού κέντρου MEC Παιανίας (6 ευρώ)....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ