Παρασκευή, 19 Αυγούστου, 2022
ΑρχικήΚυνήγιΑξεσουάρ ΚυνηγούGARMIN ALPHA 200i: Η επόμενη γενιά εντοπισμού & εκπαίδευσης σκύλων για κυνηγούς

GARMIN ALPHA 200i: Η επόμενη γενιά εντοπισμού & εκπαίδευσης σκύλων για κυνηγούς

|

- Advertisement -

 

Η Garmin ανακοίνωσε το Alpha 200i, το σύστημα νέας γενιάς για τον εντοπισμό και την εκπαίδευση σκύλων για τους κυνηγούς.

 

- Advertisement -

Βασισμένο στην κληρονομιά του προκατόχου του, Alpha 100, το νέο 200i διαθέτει βελτιωμένες δυνατότητες χαρτογράφησης, μεγαλύτερη οθόνη αφής 3.5”, ευανάγνωστη στον ήλιο, έξι πλήκτρα, εύκολο χειρισμό του χρήστη για τον εντοπισμό των σκύλων και δορυφορική τεχνολογία in Reach, η οποία επιτρέπει την αμφίδρομη ανταλλαγή μηνυμάτων και ειδοποιήσεις διαδραστικού SOS, έτσι ώστε οι χρήστες να μένουν προσηλωμένοι μόνο στο κυνήγι και τους σκύλους τους.

«Πριν από 8 χρόνια το Alpha 100 άλλαξε τον τρόπο που οι κυνηγοί εντοπίζουν και εκπαιδεύουν τα κυνηγόσκυλά τους. Όταν σχεδιάζαμε το Alpha 200i ρωτήσαμε τους πελάτες μας τι θα ήθελαν στο νέο σύστημα Alpha. Σήμερα, το Alpha 200i, με τις νέες του λειτουργίες, ανεβάζει την παρακολούθηση και την εκπαίδευση σκύλων σε ένα επίπεδο που δεν έχουμε ξαναδεί», δήλωσε ο Dan Bartel, αντιπρόεδροςτης Garmin. «Η ασφάλεια για τους κυνηγούς και τους σκύλους τους ήταν πάντα υψίστης σημασίας για τα συστήματα εντοπισμού και εκπαίδευσης της Garmin. Τώρα με την προσθήκη της τεχνολογίας in Reach στο Alpha 200i, οι πελάτες μπορούν να μείνουν συνδεδεμένοι με τους φίλους και την οικογένεια τους, μέσω SMS και live tracking, οπουδήποτε και αν τους οδηγήσει το κυνήγι τους».

Το Alpha 200i διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη 3.5”, αφής, ευανάγνωστη στον ήλιο για αυξημένη ορατότητα σε όλες τις συνθήκες. Η οθόνη αφής επιτρέπει επίσης στους χρήστες να διαμορφώσουν τις ρυθμίσεις τους στις ανάγκες του κυνηγιού, ενώ εμφανίζονται μόνο οι αναγκαίες σχετικές πληροφορίες για να το ολοκληρώσετε. Οι χρήστες του Alpha 200i μπορούν εύκολα να εξατομικεύσουν τις λειτουργίες εντοπισμού και εκπαίδευσης μέσω των πλήκτρων λειτουργίας στην συσκευή χειρός, το οποίο επιτρέπει γρήγορες εντολές εκπαίδευσης και μικρές προσαρμογές. Χρησιμοποιώντας τη νέα λειτουργία «πλήκτρων γρήγορης πρόσβασης» στην συσκευή χειρός, οι χρήστες εύκολα και γρήγορα μπορούν να έχουν πρόσβαση στις πιο σημαντικές λειτουργίες πεδίου, βασισμένες στις κυνηγετικές τους προτιμήσεις, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης αγέλης σκύλων, τους χάρτες Topo Active Europe για να βρείτε τις καλύτερες κυνηγετικές διαδρομές, των δεδομένων εκπαίδευσης και παρακολούθησης σκύλων για να βοηθήσουν στην ασφάλεια των σκύλων και στην κίνησή τους προς τη σωστή κατεύθυνση και σημαντικές τοποθεσίες σημείων για επαρκή και αποτελεσματική διαχείριση χρόνου στο πεδίο.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία multi-GNSS και το βελτιωμένο σύστημα χαρτογράφησης, το Alpha 200i δίνει στους χρήστες την δυνατότητα να γνωρίζουν πάντα που ακριβώς τους οδηγεί το κυνήγι. Το δορυφορικό δίκτυο multi-GNSS που υπάρχει στο Alpha 200i χρησιμοποιεί περισσότερους δορυφόρους από το παραδοσιακό GPS για ακόμα καλύτερη καταγραφή σε απαιτητικά περιβάλλοντα. Το Alpha 200i έρχεται προφορτωμένο με τον ευρωπαϊκό χάρτη Topo Active Europe και με χάρτη Topo Drive Hellas. Οι χρήστες μπορούν να συνδέσουν το Alpha 200i σε ένα δίκτυο Wi-Fi και να κατεβάσουν απευθείας στη συσκευή τους δορυφορική απεικόνιση Birds Eye για ακόμα πιο λεπτομερή προβολή μιας περιοχής.

Όπου και να βρίσκονται οι κυνηγοί, θα αισθάνονται σιγουριά γνωρίζοντας ότι το Alpha 200i παρέχει ηρεμία και ασφάλεια σε νέο επίπεδο με την παγκόσμια κάλυψη επικοινωνίας μέσω της δορυφορικής τεχνολογίας in Reach. Με την 100% κάλυψη μέσω του παγκόσμιου δορυφορικού δικτύου Iridium, οι χρήστες μπορούν να λάβουν και να στείλουν μηνύματα, να πλοηγηθούν στην διαδρομή τους, να καταγράψουν και να μοιραστούν το κυνήγι τους και αν εμφανιστεί η ανάγκη να ενεργοποιήσουν ένα SOS για να λάβουν βοήθεια από το 24/7 κέντρο παγκόσμιας απόκρισης έκτακτης ανάγκης, απευθείας από την συσκευή χειρός Alpha 200i ή από μία συμβατή συσκευή (απαιτείται ενεργή δορυφορική συνδρομή).

Για αυξημένη συνδεσιμότητα, οι χρήστες μπορούν να συνδεθούν ασύρματα στην εφαρμογή Garmin Explore από την κινητή τους συσκευή για επιπρόσθετα γραπτά μηνύματα και ανάγκες χαρτογράφησης. Όταν συνδέεται με συμβατή συσκευή Garmin, η εφαρμογή Garmin Explore δείχνει σε πραγματικό χρόνο πληροφορίες για την παρακολούθηση σκύλων και επιτρέπει στους χρήστες την αποθήκευση των ιχνών των σκύλων για να τα ξαναδείτε και να κάνετε επισκόπηση των λεπτομερειών του κυνηγιού. Επιπλέον, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή και την ιστοσελίδα Garmin Explore για να διαχειριστείτε τα ίχνη, τις πορείες, τα σημεία και να δείτε στατιστικά.

Χρησιμοποιώντας είτε την παραδοσιακή χαρτογράφηση με την πυξίδα είτε τη νέα λειτουργία Pro View, οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν τους σκύλους τους με μια ματιά. Το σύστημα παρέχει ενημερώσεις τοποθεσίας κάθε 2,5 δευτερόλεπτα για μέχρι 20 ενεργούς σκύλους. Έτσι, είτε ο σκύλος σας δουλεύει σε πυκνή βλάστηση είτε σε μεγάλη απόσταση, με μια ματιά στη συσκευή χειρός μπορείτε να εντοπίσετε την τοποθεσία του σε πραγματικό χρόνο. Το Alpha 200i μπορεί να αποθηκεύσει και να μοιραστεί πάνω από 20 σκύλους σε ανενεργή κατάσταση, ώστε οι χρήστες που εναλλάσσουν σκύλους ή κυνηγούν με διαφορετικές αγέλες σκύλων να μην χρειάζεται πλέον να προσθαφαιρούν σκύλους στο σύστημα πριν το κυνήγι. Όταν ένα σκύλος ή μια αγέλη δεν χρησιμοποιείται, απλά αλλάξτε την κατάσταση του σε «ανενεργό» και βγάλτε το εκτός σύνδεσης.

Το Alpha 200i είναι συμβατό με το οικοσύστημα της Garmin και οι χρήστες μπορούν να εντοπίσουν την αγέλη τους από τον δρόμο, τον καρπό τους και με άλλους τρόπους χάρη στην ασύρματη διασύνδεση με προϊόντα όπως το Drive Track 71, τα smart watch fēnix, tactix and Instinct και άλλες συμβατές συσκευές.

Οι λειτουργίες εκπαίδευσης των συσκευών σκύλου TT15 περιλαμβάνουν 18 επίπεδα συνεχούς ή στιγμιαίας διέγερσης, ήχο και δόνηση που ενεργοποιούνται από την συσκευή χειρός. Το αποτελεσματικό εύρος για παρακολούθηση και εκπαίδευση είναι πάνω από 14 χιλιόμετρα (αναλόγως τουεδάφους) και η αυτονομία μπαταρίας στο Alpha 200i διαρκεί μέχρι 20 ώρες ή μέχρι 15 με ενεργοποιημένη την τεχνολογία in Reach.

Το Alpha 200i κυκλοφορεί σε συσκευασία με μία συσκευή σκύλου TT15 ή T5 και είναι διαθέσιμη στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €999.99 και 949.99€ αντίστοιχα. Οι ήδη κάτοχοι των συμβατών κολάρων TT15 ή Τ5 μπορούν να αγοράσουν ξεχωριστά τη συσκευή Alpha 200i στην προτεινόμενη λιανική τιμή των €749.99. Το Alpha 200i έχει αδιαβροχοποίηση IPX7.

Σχεδιασμένα μέσα για τη ζωή έξω, τα προϊόντα Garmin έχουν φέρει επανάσταση στη ζωή των εξερευνητών, των αθλητών και των φυσιολατρών ανά τον κόσμο. Δεσμευμένη για την ανάπτυξη προϊόντων που βελτιώνουν τις εμπειρίες και εμπλουτίζουν τις ζωές των ανθρώπων, η Garmin πιστεύει, ότι κάθε μέρα είναι μια ευκαιρία για καινοτομία και μια ευκαιρία να ξεπεράσεις τον εαυτό σου.

1Απαιτείται δορυφορική συνδρομή. Ορισμένες νομοθεσίες ρυθμίζουν ή απαγορεύουν τη χρήση δορυφορικών συσκευών επικοινωνίας. Είναι ευθύνη του χρήστη να γνωρίζει και να ακολουθεί όλους τους ισχύοντες νόμους στις εκάστοτε νομοθεσίες όπου προορίζεται να χρησιμοποιηθεί η συσκευή.

2Δείτε στο Garmin.com/water rating για λεπτομέρειες.

Kynigesia T-Shirt | Πλάνα Συνδρομών

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Αρκούδα σκαρφαλώνει και πηδά συρματόπλεγμα μεγάλου ύψους – Βίντεο

Αρκούδα σκαρφαλώνει και πηδά συρματόπλεγμα μεγάλου ύψους - Βίντεο Μία μαύρη αρκούδα σε ρόλο κασκαντέρ Συχνά ακούμε να προτείνονται ως μέτρα προστασίας και αντιμετώπισης για τα...
36,298ΥποστηρικτέςΚάντε Like
9,767ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
5ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
8,190ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής
Athens
clear sky
27.1 ° C
29.2 °
24.2 °
43 %
2.1kmh
0 %
Πα
37 °
Σα
35 °
Κυ
34 °
Δε
31 °
Τρ
30 °

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ