spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΖωόφιλοι καταδικάστηκαν για επίθεση σε κυνηγούς

Ζωόφιλοι καταδικάστηκαν για επίθεση σε κυνηγούς

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Έντεκα ακτιβιστές για τα δικαιώματα των ζώων καταδικάστηκαν, όπως ανακοίνωσε η Κυνηγετική Ομοσπονδία της ιταλικής περιφέρειας του Πιεμόντε.

Η Κυνηγετική Ομοσπονδία του Πιεμπονγκσάντ αναφέρει πως το Δικαστήριο του Βερτσέλι καταδικάζει 11 ζωόφιλους όπου το 2016 οργάνωσαν μια βίαιη πράξη κατά του κυνηγιού. 

Σύμφωνα με το μέσο Bighunter.it , τα γεγονότα έλαβαν χώρα τον Ιούνιο του 2016, όταν μια ομάδα ακτιβιστών που θεωρητικά υπερασπίζονται τα δικαιώματα των ζώων, διέκοψαν ένα κυνήγι αγριογούρουνου στη Λέντα .

Κατηγορούνται για επίθεση, τραυματισμούς, απειλές και βία κατά των παρευρισκομένων, κυνηγών και μελών της οργάνωσης που είναι υπεύθυνη για την εταιρεία κυνηγιού άγριας ζωής στο Λέντα.

Ποινές και κυρώσεις

Οι ζωόφιλοι θα τιμωρηθούν για τον ριζοσπαστικό βανδαλισμό τους κατά της κυνηγετικής δραστηριότητας και θα πρέπει να εκτίσουν ποινές φυλάκισης από 6 έως 8 μήνες, εκτός από την υποχρέωση να καταβάλουν αποζημίωση για ζημίες υπέρ των πολιτικών διαδίκων.

Όσοι λόγω ιδεοληψιών εμποδίζουν μια καθόλα νόμιμη δραστηριότητα είναι φυσικό και επόμενο να λογοδοτούν στη δικαιοσύνη. 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

To «SGKmarket.gr» στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024»

To «SGKmarket.gr» στην έκθεση «Κυνηγεσία 2024» Άλλη μια επιχείρηση συνυφασμένη με τη φύση και το κυνήγι θα βρίσκεται και φέτος στη μεγάλη γιορτή των κυνηγών,...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ