spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΖάκυνθος: Θα αγόραζαν το λειόκαννο όπλο του, αλλά του «έφαγαν» 1.600 ευρώ!

Ζάκυνθος: Θα αγόραζαν το λειόκαννο όπλο του, αλλά του «έφαγαν» 1.600 ευρώ!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Σίγουρα θα μετάνιωσε που έβαλε αγγελία στο διαδίκτυο για να πουλήσει ένα λειόκαννο όπλο ένας 21χρονος από τη Ζάκυνθο, καθώς αυτός που του τηλεφώνησε και ισχυρίστηκε ότι είναι αστυνομικός κατόρθωσε να βάλει στο χέρι όλες τις οικονομίες του!

Αφού συμφώνησαν στην τιμή των 200 ευρώ, στο νεαρό πωλητή τηλεφώνησε ένας άλλος άγνωστος που συστήθηκε ως λογιστής του “αστυνομικού” και του ζήτησε τους προσωπικούς του κωδικούς e-banking για να καταθέσει τα χρήματα. Το μυαλό του 21χρονου δεν πήγε στο κακό, γρήγορα όμως κατάλαβε ότι την πάτησε, γιατί οι απατεώνες άδειασαν τον λογαριασμό του αρπάζοντας 1.600 ευρώ!

Μετά την καταγγελία που έκανε στην Ασφάλεια Ζακύνθου, ξεκίνησε έρευνα και ως δράστες ταυτοποιήθηκαν δυο Ρομά που κατοικούν στη Μεσσηνία. Έτσι, ενημερώθηκε η Ασφάλεια Καλαμάτας για να τους συλλάβει, ενώ σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη από κοινού.

Πηγή: protothema

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ