spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΖ΄ Κ.Ο.Θ: Συνεχίζει με επιτυχία το έργο της!

Ζ΄ Κ.Ο.Θ: Συνεχίζει με επιτυχία το έργο της!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου της  Ζ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Θεσσαλίας:

 

Με μεγάλη επιτυχία συνεχίζεται το έργο και η δράση της θηροφυλακής της Ζ΄ Κ.Ο.Θ., υποβάλλοντας οχτώ (8) μηνυτήριες αναφορές και μηνύοντας δεκατρία (13) άτομα μέσα από αυτές.

Πιο συγκεκριμένα, οι θηροφύλακες της Ζ΄Κ.Ο.Θ. τους τελευταίους μήνες εντόπισαν και κατέγραψαν δεκαέξι (16) παραβάσεις του νόμου περί θήρας και της δασικής νομοθεσίας γενικότερα, με τις σημαντικότερες από αυτές παράνομη θήρα εκτός κυνηγετικής περιόδου, παράνομη θήρα τη νύχτα, παράνομη θήρα εντός καταφυγίου άγριας ζωής, άσκηση θήρας με προβολέα κατά τη διάρκεια της νύχτας, παράνομη μετατροπή  όπλου κ.α.

Όλες οι παραπάνω υποθέσεις πήραν το δρόμο της δικαιοσύνης και υποβλήθηκαν στις κατά τόπους δασικές και εισαγγελικές αρχές. Επίσης κατασχέθηκαν τα όπλα και τα παρανόμως θηρευμένα θηράματα.

Οι θηροφύλακες της Ζ΄Κ.Ο.Θ. συνεχίζουν το έργο τους νυχθημερόν με αμείωτο ζήλο, έχοντας πάντα ως γνώμονα τη φύλαξη της άγριας πανίδας και της χλωρίδας σε όλη την επικράτεια.

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ζ΄Κ.Ο.Θ. και τα Διοικητικά Συμβούλια των Κυνηγετικών Συλλόγων συγχαίρουν τους θηροφύλακες και καλούν τους συναδέλφους κυνηγούς να συνδράμουν σε αυτή την προσπάθεια.  

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ