spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΥπάρχουν Φώκιες και στον Αμβρακικό!

Υπάρχουν Φώκιες και στον Αμβρακικό!

|

 

Οι χελώνες και τα δελφίνια είναι ένα συνηθισμένο θέαμα στον Αμβρακικό Κόλπο. Όμως στην “παρέα” αυτή τον τελευταίο καιρό ήρθαν να προστεθούν και οι φώκιες!

 

Η είδηση που ήρθε από ερασιτέχνες ψαράδες είναι ότι πριν από λίγες μέρες, πολύ νωρίς το πρωί, είδαν να κολυμπά μια φώκια στο ύψος του πρώην τουριστικού περιπτέρου.

Η Δημοτική Ραδιοφωνία Πρέβεζας επικοινώνησε με τον πρόεδρο των Αλιέων Πρέβεζας Παναγιώτη Μπούκουρα ο οποίος επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 3 φώκιες (ένα ζευγάρι και μια μοναχική) κινούνται στην θαλάσσια περιοχή από το αεροδρόμιο του Ακτίου μέχρι τον φάρο της Πούντας στο Άκτιο.

Σύμφωνα με τον κ. Μπούκουρα και την Δημοτική Ραδιοφωνία είναι πολύ δύσκολο να αποτυπωθεί στον φωτογραφικό φακό φώκια, ευελπιστώντας ότι αυτό ίσως γίνει εφικτό το καλοκαίρι όταν γίνεται αγαπημένη συνήθεια τους να βγαίνουν και να στεγνώνουν αρκετή ώρα στην άμμο.

Πηγή: epiruspost

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ