spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΧρέωση παραβάσεων θήρας από την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου

Χρέωση παραβάσεων θήρας από την Ε’ Κυνηγετική Ομοσπονδία Ηπείρου

|

Στο σχηματισμό δικογραφίας με βάση την κείμενη νομοθεσία για επί μέρους παραβάσεις προχώρησε η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Ηπείρου τις τελευταίες ημέρες.

Στην πρώτη περίπτωση, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια περιπολίας και ελέγχου, εντόπισε στην ΤΚ Γεροπλατάνου του Δήμου Πωγωνίου ένα άτομο να ασκεί θήρα, έχοντας παραποιημένο κυνηγετικό όπλο, το οποίο έφερε οκτώ (φυσίγγια). Το όπλο και τα φυσίγγια κατασχέθηκαν.

Στη δεύτερη περίπτωση, κλιμάκιο της Ομοσπονδιακής Θηροφυλακής κατά τη διάρκεια περιπολίας για τη διενέργεια ελέγχων, εντόπισε τις πρώτες νυχτερινές ώρες στη θέση «Πουρναράκι» της ΤΚ Βλαχέρνας του Δήμου Αρταίων ένα άτομο, που κινούνταν με μοτοσικλέτα, να εισέρχεται σε αγρόκτημα ιδιοκτησίας του, περιμένοντας (καρτέρι) για να ασκήσει θήρα τριχωτών θηραμάτων.

Το όπλο κατασχέθηκε, όπως και ένας φακός και σε βάρος του ατόμου σχηματίστηκε δικογραφία για την άσκηση θήρας κατά τις νυχτερινές ώρες.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κόνιτσα: Αγριογούρουνο πιάστηκε σε συρμάτινη θηλιά – Οι θηροφύλακες το ελευθέρωσαν

Κόνιτσα: Αγριογούρουνο πιάστηκε σε συρμάτινη θηλιά - Οι θηροφύλακες το ελευθέρωσαν Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή της Ε’ ΚΟΗ ενημερώθηκε από κατοίκους της περιοχής, ότι στον...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ