spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒράβευση Γκουζούνα Δημήτριου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων

Βράβευση Γκουζούνα Δημήτριου από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Αμπελοκήπων

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Δελτίο Τύπου Κυνηγετικού Συλλόγου Αμπελοκήπων

Σε μια λιτή τελετή που έλαβε χώρα στην Χρυσαυγή Λαγκαδά, το Σάββατο 18 Σεπτεμβρίου, ο Κυνηγετικός Σύλλογος Αμπελοκήπων τίμησε τον Δημήτριο Γκουζούνα, πρόεδρο του ΟΚΑΔΕ και προσφάτως πρόεδρο της πανευρωπαϊκής επιτροπής βρετανικών δεικτών FCI, για την προσφορά και το έργο του στην κυνηγετική κυνοφιλία. Την απονομή τίμησαν με την παρουσία τους Ο Γενικός Γραμματέας της ΚΣΕ κ. Γιανναράς Ηλίας και η πρόεδρος του Κ.Ο.Ε. κ. Ιωάννα Γαλανού.

thumbnail_01

Την επόμενη μέρα το Δ.Σ. του Συλλόγου παραβρέθηκε και παρακολούθησε τον αγώνα derby που διεξήχθει στην περιοχή μας. Έτσι γίναμε, για πολλοστή φορά, αυτόπτες μάρτυρες των όσων τραβάμε οι πραγματικοί Έλληνες κυνόφιλοι. Η παρουσία του ΣΔΟΕ που ήρθε να ελέγξει (τι άραγε) τις οικονομικές συναλλαγές (εδώ φαίνεται και η μεγάλη άγνοια του κράτους για το κυνοφιλικό γίγνεσθαι).

thumbnail_03

Φυσικά όπως είναι αυτονόητο, το μόνο που συνέβη ήταν μια καθυστέρηση στο πρόγραμμα των αγώνων, αναγκάζοντας τους σκύλους να τρέξουν μέσα στο λιοπύρι. Δυστυχώς, το κυνήγι και η κυνοφιλία, δοκιμάζονται παντού. Εμείς όμως παρά τις όποιες κυβερνητικές αποφάσεις δεν τα παρατάμε, δεν υποχωρούμε. Έχουμε δίκιο και αυτό θα επικρατήσει στο τέλος!

thumbnail_05

thumbnail_04

thumbnail_06

Από το Γραφείο Τύπου του Κ.Σ.Α.

Χρήστος Κυρκενίδης, Δασολόγος MSc

 

 

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη – Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή

Καρδίτσα: Λύκος κατασπάραξε 85χρονη - Εκτιμάται ότι ήταν ήδη νεκρή Η σορός της βρέθηκε στο κρεβάτι της - Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση Συναγερμός έχει σημάνει...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ