spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒουλευτικές Εκλογές - Κύπρος: Στο 3% το ποσοστό του ΚΕΚΚ - Κίνημα...

Βουλευτικές Εκλογές – Κύπρος: Στο 3% το ποσοστό του ΚΕΚΚ – Κίνημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών!

|

 

Στο 3% έφτασε το ποσοστό του Κ.Ε.Κ.Κ. – Κίημα Ενωμένων Κύπριων Κυνηγών, στις βουλευτικές εκλογές, που πραγματοποιήθηκαν χθες Κυριακή 30/05. Αναλυτικά και η ευχαριστίρια ανακοίνωση που εξέδωσε το κόμμα των Κύπριων Κυνηγών προς τον κόσμο που το φήφισε:

 

Σας ευχαριστούμε για την ψήφο σας . Το 3+% αποτελεί νίκη έστω και εάν δέν βγάλαμε βουλευτές.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλο τον κόσμο που μας τίμησε με την ψήφο τους. Αγωνιστήκαμε καθαρά , έντιμα και εθελοντικά. Είχαμε να αντιπραχθούμε ενάντια σε μεγάλα κόμματα με πολιτικούς μηχανισμούς, με πολιτικές χορηγίες, με εχθρικά ΜΜΕ. Εντούτοις για μόλις μερικές εκατοντάδες ψήφους μείναμε εκτός βουλής. Κερδίσαμε όμως εμπειρίες, κερδίσαμε  τις κρατικές χορηγίες αφού πιάσαμε το όριο του 3% οι οποίες θα μας βοηθήσουν να υλοποιήσουμε τα περιβαλλοντολογικά και  θηραματικά μας έργα.

Ευχαριστούμε όλο τον κόσμο που εργάστηκε για αυτές τις εκλογές και για την τεράστια εθελοντική του εργασία. Ευχαριστούμε όλους όσους μας τίμησαν με την ψήφο τους .

Ο Αγώνας συνεχίζεται για την σωτηρία της κοινωνίας μας, του περιβάλλοντος μας , του κυνηγίου και του ψαρέματος.

Με εκτίμηση

Γραφείο Τύπου Κ.Ε.Κ.Κ

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς

Το χιούμορ στο κυνήγι: Άδραξε αυτό που μπορείς Γεροντοπαλίκαρο ο Μιχάλης, ο πρωταγωνιστής της ιστορίας μας, κάτι παραπάνω από 50 ετών, απόφοιτος της Παντείου και...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ