spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒόλος: Βαριά πρόστιμα σε επαγγελματίες και σε ερασιτέχνες ψαράδες!

Βόλος: Βαριά πρόστιμα σε επαγγελματίες και σε ερασιτέχνες ψαράδες!

|

 

Σε αλιευτικό έλεγχο που διενεργήθηκε, πρωινές ώρες της Πέμπτης, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Βόλου εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν εντός ΦΔΧ ιδιοκτησίας επιχείρησης δραστηριοποιούμενης στην υπαίθρια ιχθυαγορά χονδρικής εντός της χερσαίας ζώνης λιμένα Βόλου, δύο (02) άτομα του είδους ερυθρού τόνου, 47,33 κιλά και 55,82 κιλά αντιστοίχως, χωρίς να πληρούν τις προδιαγραφές περί ιχνηλασιμότητας.

 

Από την οικεία Λιμενική Αρχή βεβαιώθηκαν δύο (02) διοικητικές παραβάσεις, ενώ τα αλιεύματα διατέθηκαν σε ευαγές ίδρυμα.

Επιπροσθέτως, σε έτερο αλιευτικό έλεγχο που διενεργήθηκε από περιπολικό σκάφος της οικείας Λιμενικής Αρχής, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν 15 κιλά αλιεύματα, εκ των οποίων τα τέσσερα άτομα, συνολικού βάρους 4,5 κιλών, ήταν υπολειπομένων διαστάσεων.

Από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Βόλου βεβαιώθηκαν τρεις (03) αλιευτικές παραβάσεις κατά του ερασιτέχνη αλιέα, ενώ από το σύνολο των αλιευμάτων τα 4,5 κιλά υπολειπομένων διαστάσεων διατέθηκαν σε ευαγές ίδρυμα και τα υπόλοιπα εκποιήθηκαν.

 

Πηγή: boatfishing

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ