spot_img
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΒίντεo: Δύο αγριόχοιροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία μετά τη χρήση αναισθητικού όπλου

Βίντεo: Δύο αγριόχοιροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία μετά τη χρήση αναισθητικού όπλου

|

– Δύο αγριόχοιροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία

Ήταν δύο νεαρά αγριογούρουνα που είχαν μπει στην πόλη της Βαρκελώνης.

Εθεάθησαν αποπροσανατολισμένα κατά μήκος της λεωφόρου Meridiana. Πέρασαν περισσότερες από δύο ώρες εκεί, αρκετός χρόνος για να προειδοποιήσουν έναν εργαζόμενο από την Κτηνιατρική Υπηρεσία του Αυτόνομου Πανεπιστημίου της Βαρκελώνης με ένα όπλο και πολλά αναισθητικά βελάκια.

Αφού πυροβολήσανε με δύο βελάκια με το όπλο, χρειάστηκε να περιμένουνε μεταξύ 10 και 15 λεπτών για να κάνει η αναισθησία τη δουλειά της. Παρά τον πυροβολισμό, το πρώτο από τα αγριογούρουνα δεν έφυγε από το σημείο. Αυτό κατέστησε δυνατή τη ρίψη του βέλους στον δεύτερο κάπρο. Ωστόσο αυτός ο δεύτερος πυροβολισμός τρόμαξε τα ζώα, τα οποία ξεκίνησαν μια γρήγορη φυγή την οποία ακολούθησαν αστυνομικοί και κτηνίατροι.

Όταν το εγχείρημα τέθηκε σε ισχύ, τα δύο αγριογούρουνα υπέστησαν ευθανασία. Το πρωτόκολλο σε αυτές τις περιπτώσεις αποκηρύσσει την προσπάθεια επαναφοράς τους στο φυσικό τους περιβάλλον γιατί έχουν ήδη συνηθίσει σε αστικά περιβάλλοντα, όπου αναζητούν εύκολη τροφή.

Δύο αγριόχοιροι υποβλήθηκαν σε ευθανασία – Δείτε το βίντεο στο οποίο οι αρχές, αρχικα, φαίνονται να αναισθητοποιούν τα άγρια ζώα:

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία – Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων

Κυνηγοί και στρατός θα σκοτώσουν 4.000 αγριογούρουνα στην Ιταλία - Απαραίτητο μέτρο για την πανώλη των χοίρων Οι κυνηγοί και ο στρατός θα σκοτώσουν...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ