spot_img
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤροχαίο με αγριογούρουνο στην Ιταλία: Νεκρός 17χρονος οδηγός

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην Ιταλία: Νεκρός 17χρονος οδηγός

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Τροχαίο με αγριογούρουνο στην Ιταλία: Νεκρός 17χρονος οδηγός

Σε τροχαίο με αγριογούρουνο στην Ιταλία έχασε τη ζωή του ένας 17χρονος. Το περιστατικό εκτυλίχθηκε κατά μήκος της επαρχιακής οδού που συνδέει την Πιετραμελάρα με την Μπάια και τη Λατίνα, στην περιοχή Καζέρτα.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν αναφερθεί, ο νεαρός που οδηγούσε το αυτοκίνητο χωρίς να έχει πάρει δίπλωμα (θα έκλεινε τα 18 τον Αύγουστο) και χωρίς τη συγκατάθεση των γονιών του, χτύπησε πάνω σε αγριογούρουνο και κατέληξε σε τοίχο. Ο συνομήλικος (18 ετών) που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο ως συνεπιβάτης, τραυματίστηκε.

Το ατύχημα

Σύμφωνα με όσα διαπιστώθηκαν από τους καραμπινιέρους που επενέβησαν επί τόπου, ο 17χρονος που οδηγούσε το αυτοκίνητο των γονιών του προσέκρουσε και σκότωσε ένα αγριογούρουνο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο και έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου.

Ο τελευταίος εξετράπη της πορείας του, και καρφώθηκε σε τοίχο. Ο 17χρονος οδηγός ανασύρθηκε από τις λαμαρίνες, αλλά λίγο αργότερα κατέληξε από τα σοβαρά τραύματα που υπέστη, ενώ ο φίλος του, επίσης, μεταφέρθηκε σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο. Νοσηλεύεται με εντατική παρακολούθηση στο νοσοκομείο Καζέρτα.

Μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στην Ισπανία κατέγραψε πως το αγριογούρουνο είναι η αιτία για ένα στα τρία τροχαία ατυχήματα που συμβαίνουν στους δρόμους.

Δείτε επίσης: Μεσσηνία: Νεκρός 49χρονος μοτοσικλετιστής μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο!

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Βέλγος κυνηγός υιοθέτησε με τη γυναίκα του έναν αγριόχοιρο – Το ζώο των 80 κιλών ζει στο σπίτι και κοιμάται στον καναπέ

Βέλγος κυνηγός υιοθέτησε με τη γυναίκα του έναν αγριόχοιρο - Το ζώο των 80 κιλών ζει στο σπίτι και κοιμάται στον καναπέ Ζευγάρι Βέλγων μοιράζεται...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ