spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό στην Κρήνη Τρικάλων: Διαλύθηκε το αμάξι...

Τροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό στην Κρήνη Τρικάλων: Διαλύθηκε το αμάξι της – Βίντεο

|

Τροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό στην Κρήνη Τρικάλων – Διαλύθηκε το αμάξι της

Στο παρά ένα γλίτωσε νεαρή οδηγός οχήματος στο ύψος του Αγίου Αθανασίου Κρήνης Τρικάλων, την Κυριακή, 4/12/2022 όταν κινούμενη στο οδόστρωμα εμφανίστηκε μπροστά της ξαφνικά ένα μεγάλο αγριογούρουνο.

Όπως καταγράφει η ηλεκτρονική εφημερίδα KriniLive.gr η οδηγός διασχίζοντας αργά το βράδυ της Κυριακής την περιφερειακή οδό, για να μεταβεί από το χωριό της, την Κρήνη Τρικάλων, παρέσυρε έναν αγριόχοιρο που εμφανίστηκε ξαφνικά στο δρόμο. Ευτυχώς φορούσε ζώνη και δούλεψαν οι αερόσακοι και σαν από θαύμα δεν υπέστη κάποιο τραυματισμό.

Ο αγριόχοιρος μετά την σύγκρουση έπεσε νεκρός, ενώ το αυτοκίνητο υπέστη ιδιαίτερα σοβαρές υλικές ζημιές.

Το νέο περιστατικό αναμφίβολα έρχεται να δημιουργήσει μεγάλο προβληματισμό στους κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Δήμου Φαρκαδόνας μιας και δεν είναι το μοναδικό που καταγράφεται. Ανάλογα περιστατικά έχουν συμβεί και κατά το προηγούμενο διάστημα, από τα οποία ευτυχώς δεν υπήρξαν θύματα, παρά μόνο υλικές ζημιές στα οχήματα.

Οι κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση λήψη μέτρων προκειμένου να αποτραπούν ανάλογα περιστατικά. Αρκετοί τονίζουν πως είναι ευτύχημα μέχρι στιγμής που δεν έχουμε θρηνήσει θύματα από τις συγκρούσεις αγριόχοιρων, και μένουμε μονάχα στις ζημιές που προκαλούνται στα οχήματα.

Δείτε το βίντεο: Τροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό

agrigoyroyno1

Τροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό στην Κρήνη Τρικάλων: Διαλύθηκε το αμάξι της

Τροχαίο με αγριογούρουνο για νεαρή οδηγό στην Κρήνη Τρικάλων: Διαλύθηκε το αμάξι της

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα

Απαγορευμένες Ζώνες λόγω εστιών Αφρικανικής Πανώλης των χοίρων στην Ελλάδα Συναγερμός στο ΥπΑΑΤ για νέες τις εστίες Αφρικανικής Πανώλης των Χοίρων στη Βόρεια Ελλάδα Με εγκύκλιο προς...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ