spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΤριχωτάΑγριογούρουνοΤρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι

Τρίκαλα: 12χρονος τραυματίστηκε σοβαρά σε κυνήγι

|

Σοβαρός τραυματισμός 12χρονου αγοριού έξω από τα Τρίκαλα και συγκεκριμένα σε χωριό της Καλαμπάκας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ατύχημα έγινε όταν ο 12χρονος, με παρέα κυνηγών – για κυνήγι αγριογούρουνου – βρέθηκε έξω από το χωριό Καστανιά Καλαμπάκας. Κατά λάθος δέχτηκε πυροβολισμό, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, αναφέρει το trikalaola.gr.

Ο ανήλικος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων, όπου, λόγω της σοβαρότητας της κατάστασης, οι γιατροί προχώρησαν στη διασωλήνωση του παιδιού.

Μετά τις μεγάλες προσπάθειες που έγιναν από τους γιατρούς του νοσοκομείου Τρικάλων για να σταθεροποιήσουν τον 12χρονο που τραυματίστηκε σοβαρά στο κεφάλι, υπάρχει αυτή τη στιγμή νέα κινητοποίηση.

Στο μικρό παιδί ήδη οι γιατροί τον έχουν κάνει διασωλήνωση, έγινε αξονική και από λεπτό σε λεπτό μεταφέρεται στο Πανεπιστημιακό νοσοκομείο Λάρισας, όπου ήδη έχουν ενημερωθεί εκεί οι γιατροί για να το αποδεχτούν.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Φίδι σκόρπισε πανικό στις φυλακές Τρικάλων

Φίδι σκόρπισε πανικό στις φυλακές Τρικάλων Λαχτάρισαν για τα καλά οι σωφρονιστικοί υπάλληλοι που είχαν υπηρεσία στον χώρο εισόδου του σωφρονιστικού καταστήματος των Τρικάλων, εξαιτίας ενός ανεπιθύμητου "επισκέπτη"...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ