spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταTραυματισμός κυνηγού στον Γράμμο από αυτοπυροβολισμό

Tραυματισμός κυνηγού στον Γράμμο από αυτοπυροβολισμό

|

Tραυματισμός κυνηγού στον Γράμμο από αυτοπυροβολισμό

Σε Γολγοθά εξελίχθηκε η εξόρμηση στο βουνό για κυνήγι για έναν κυνηγό στον Γράμμο, το μεσημέρι της Κυριακής 23 Οκτωβρίου 2022, όταν το όπλο του εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα τον βαρύ τραυματισμό του στο πόδι.

Σύμφωνα με πληροφορίες του ditikostipos.gr, σοβαρά τραυματισμένος στο πόδι από το ίδιο του το όπλο βρέθηκε ένας άνδρας στον Γράμμο Καστοριάς, όταν κατά την προσπάθεια του να εντοπίσει θηράματα στραβοπάτησε με αποτέλεσμα να χτυπήσει το όπλο του, το οποίο εκπυρσοκρότησε και τα σκάγια βρήκαν στόχο στα δάχτυλα των ποδιών του, τραυματίζοντας τα σοβαρά.

Ο ίδιος κατανοώντας το τι έχει συμβεί και βλέποντας τον εαυτό του να αιμορραγεί ακατάσχετα, απευθύνθηκε στο κοντινότερο για τον ίδιο σημείο που μπορούσε να ζητήσει βοήθεια, αυτό του Φυλακίου που διατηρεί ο Ελληνικός Στρατός στον Γράμμο.

Εκεί δέχθηκε τις πρώτες βοήθειες από τον έμπειρα εκπαιδευμένο αρχιφύλακα του Φυλακίου, ο οποίος αντιλαμβανόμενος της κρισιμότητας της κατάστασης ενημέρωσε το ΕΚΑΒ για την διακομιδή του τραυματία στο Γενικό Νοσοκομείο Καστοριάς.

Οι ίδιες πληροφορίες κάνουν λόγο πως ο άτυχος άνδρας μεταφέρθηκε με τη βοήθεια της  συνοριοφυλακής που περιπολούσε στο σημείο, σε κοντινό μέρος απ’ όπου τον παρέλαβε ασθενοφόρο του Γενικού Νοσοκομείου Καστοριάς για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες και σύντομα ξεπέρασε τον κίνδυνο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καστοριά: Τέσσερις αρκούδες μαζί εθεάθησαν στο Καλοχώρι – Βίντεο

Καστοριά: Τέσσερις αρκούδες μαζί εθεάθησαν στο Καλοχώρι Ολοένα και αυξάνονται τα περιστατικά με αρκούδες να εμφανίζονται από νωρίς φέτος σε διάφορες περιοχές της χώρας. Oι...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ