spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγωδία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού!

Τραγωδία στον Βάλτο Αιτωλοακαρνανίας: Νεκρός 41χρονος από δάγκωμα φιδιού!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Τραγωδία στον Βάλτο! Σοκαρισμένοι είναι οι κάτοικοι της περιοχής μετά το άκουσμα της είδησης του θανάτου του 41χρονου Γιάννη Τσιλίκα, από το δάγκωμα φιδιού στους Αμοργιανούς Βάλτου!

 

Σ​ύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, το τραγικό περιστατικό συνέβη το απόγευμα της Παρασκευής σε χωράφι όπου βρισκόταν κάνοντας γεωργικές εργασίες, έχοντας μαζί του συγγενικό του πρόσωπο, όταν τον δάγκωσε το φίδι.

Ο άτυχος άνδρας ο οποίος ήταν αλλεργικός μεταφέρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο Κέντρο Υγείας Χαλκιόπουλου όπου οι γιατροί έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες να τον κρατήσουν στη ζωή, αλλά μάταια. Δυστυχώς ο Γιάννης Τσιλίκας εξέπνευσε λίγο αργότερα.

Η σορός του άτυχου άνδρα θα μεταφερθεί για νεκροψία – νεκροτομή στην ιατροδικαστική υπηρεσία Πατρών στο Ρίο.

Σημειώνεται ότι σύμφωνα με πληροφορίες ο 41χρονος Γιάννης Τσιλίκας ήταν ιδιαίτερα αγαπητός στην περιοχή, όπως και στο Αγρίνιο όπου είχε αρκετούς φίλους λόγω της επαγγελματικής του ενασχόλησης. Ειδικότερα, τα προηγούμενα χρόνια διετέλεσε ειδικός συνεργάτης της τότε Αντιπεριφερειάρχου Αιτωλοακαρνανίας Χριστίνας Σταρακά.

 

Πηγή: karvasaras

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις – Βίντεο

Καταδίωξη λύκου με αυτοκίνητο στο δρόμο προκάλεσε αντιδράσεις Τον γύρο του διαδικτύου κάνει βίντεο στα κοινωνικά δίκτυα που δείχνει νεαρούς να καταδιώκουν μέσα στη...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ