spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤραγωδία στη λίμνη πηγών Αώου - Νεκρός ο 16χρονος

Τραγωδία στη λίμνη πηγών Αώου – Νεκρός ο 16χρονος

|

Τραγωδία στη λίμνη πηγών Αώου – Νεκρός ανασύρθηκε ο 16χρονος

Τραγωδία στη λίμνη πηγών Αώου κατέληξε η βόλτα μιας παρέας φίλων από χωριό του Δήμου Μετσόβου. Κάτω από συνθήκες που ακόμη διερευνώνται, ένας 16χρονος βρέθηκε στα νερά της λίμνης των πηγών Αώου με αποτέλεσμα να χάσει τη ζωή του.

Οι αρχικές πληροφορίες ανέφεραν ότι τα παιδιά μπήκαν για κολύμπι. Στις αρχές ωστόσο αναφέρθηκε ότι έπαιζαν με την μπάλα. Η μπάλα έφυγε και κατέληξε στη λίμνη…

Ο 16χρονος πήγε να την μαζέψει, μη γνωρίζοντας όμως καλό κολύμπι χάθηκε από τα μάτια των φίλων του. Εκείνοι έσπευσαν να τον βοηθήσουν με έναν μάλιστα να κινδυνεύει με πνιγμό.

Τα παιδιά αμέσως ενημέρωσαν τις αρχές και κινητοποιήθηκαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της ΕΜΑΚ. Παράλληλα ζητήθηκε και η συνδρομή από δύτες. Οι έρευνες ξεκίνησαν και ο διοικητής της 5ης ΕΜΑΚ ήταν αυτός που βούτηξε από την διασωστική βάρκα και ανέσυρε τον 16χρονο από τον βυθό, δυστυχώς νεκρό.

Μοιραία κατάληξη, τραγικός επίλογος για ένα παιδί πριν καλά καλά προλάβει να χαμογελάσει στη ζωή.

Στο νοσοκομείο 19χρονος φίλος του άτυχου 16χρονου

Σύμφωνα με τελευταίες πληροφορίες, στο Νοσοκομείο Χατζηκώστα μεταφέρθηκε ένας 19χρονος από την παρέα που είχε εκδράμει στη λίμνη Πηγών Αώου, όπου γράφηκε η τραγωδία με τον θάνατο του 16χρονου παιδιού.

Ο 19χρονος, σύμφωνα με πληροφορίες, βούτηξε στα παγωμένα ακόμη και το καλοκαίρι νερά της λίμνης για να σώσει τον φίλο του, όμως κινδύνευσε και ο ίδιος να πνιγεί.

Το ασθενοφόρο που έφτασε πρώτο στη λίμνη πηγών Αώου τον παρέλαβε και στη συνέχεια τον μετέφερε στο νοσοκομείο όπου υποβάλλεται στις απαραίτητες εξετάσεις.

Πηγή: epiruspost.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέτσοβο: Αρκούδα βολτάρει στον αυτοκινητόδρομο – Βίντεο

Μέτσοβο: Αρκούδα βολτάρει στον αυτοκινητόδρομο Οι ήπιοι χειμώνες αυξάνουν την χρονική δράση των αρκούδων  Μία αρκούδα καταγράφηκε την Τρίτη το μεσημέρι,να κάνει αμέριμνη τις βόλτες της,...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ