spot_img
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο μεγάλο ραντεβού στο ΜΕC

Το μεγάλο ραντεβού στο ΜΕC

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, καθώς από σήμερα και μέχρι την Κυριακή, στο MEC της Παιανίας έχουμε τη μεγάλη γιορτή του κυνηγίου και των ανθρώπων που ασχολούνται με τη θήρα.

Από το πρωί, σήμερα, 8 Απριλίου, ο φιλόξενος χώρος του ΜΕC έχει φορέσει τα καλά του για να υποδεχτεί στους χιλιάδες κυνηγούς από όλη την Ελλάδα που θα θελήσουν να δουν από κοντά την έκθεση «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022» και ό,τι καινούργιο αφορά το κυνήγι.

Η πιο μεγάλη και λαμπρή γιορτή του κυνηγιού θα γίνει κι εφέτος υπό την αιγίδα της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας, του υπουργείου Τουρισμού και της ΠΕΒΕΚΕ, και ετοιμάζεται να υποδεχτεί πλήθος κόσμου, και να προσφέρει στους επισκέπτες της ότι καινούργιο “κυκλοφορεί” γύρω από το κυνήγι και τις άλλες δραστηριότητες στη φύση…

STF_4651\[2816\]

Χιλιάδες προϊόντα και καλαίσθητα περίπτερα που έχουν σχέση με το κυνήγι, την κυνοφιλία, τη σκοποβολή, την ορειβασία, το κάμπινγκ, την ύπαιθρο και τον τουρισμό, περιμένουν τους επισκέπτες… να τα ανακαλύψουν!

Όμως, η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022” φιλοδοξεί να αναδειχτεί σε κάτι περισσότερο από ένα εμπορικό γεγονός. Πάνω από όλα είναι μία… γιορτή, όπου επιχειρηματίες και επισκέπτες μοιράζονται τα ίδια πάθη.

Έκθεση Κυνηγεσία 2022

Γι’ αυτό και επί ένα τριήμερο το Μ.E.C. θα φιλοξενήσει εντυπωσιακά θεάματα, χαρούμενα χάπενινγκ και εκδηλώσεις ενημέρωσης, που θα ψυχαγωγήσουν, θα ενημερώσουν και θα προβληματίσουν.

Παράλληλα, η «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ» καλείται να αποδείξει ότι γύρω από το κυνήγι συνεχίζει να ανασαίνει, να ζει, να ζυμώνεται και να διεκδικεί ένας ολόκληρος κόσμος, που ΠΟΤΕ δεν θα ανεχθεί την απομόνωσή του στη… σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού, που κάποιοι θα ήθελαν να τον τοποθετήσουν.

Ένα «σάλπισμα» και ένα «σύνθημα» θα είναι από την Παρασκευή και για ένα τριήμερο η «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ»…

Βράβευση Σ. Φάμελλου
Τον πρώην υπουργό Περιβάλλοντος –επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ- Σωκράτη Φάμελλο, θα τιμήσει στην διάρκεια της έκθεσης ο Ομάδα Εκπαίδευσης Λαγοκυνηγών. Η βράβευση θα γίνει στον κεντρικό πολυχώρο της έκθεσης, στις 6 το απόγευμα του Σαββάτου.

Όπως και σε όλες τις προηγούμενες διοργανώσεις της «ΚΥΝΗΓΕΣΙΑΣ» έτσι κι εφέτος ο κεντρικός πολυχώρος  με την γιγαντοοθόνη διαστάσεων 5,5 μ. x 3 μ., θα φιλοξενήσει αρκετές ομιλίες και παρουσιάσεις.

Για όπλα, φυσίγγια και βλητική θα μιλήσει ο Μηνάς Ιορδάνογλου, για τις αγαπημένες του τσίχλες ο Λεωνίδας Καραμαούνας, για την εκπαίδευση των γερακιών  ο Σταύρος Αθανασίου, για τις εφαρμογές πολυμέσων στην εκπαίδευση των κυνηγών εκπρόσωπος της ΚΟΜΑΘ.

Προϊόντα σε τιμές ευκαιρίας
Στα περίπτερα λιανικής πώλησης κυνηγετικών ειδών θα βρείτε το σύνολο των προϊόντων που κατασκευάζονται στην Ελλάδα, ή εισάγονται, κι έχουν να κάνουν με το κυνήγι, την κυνοφιλία και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Επίσης, εκατοντάδες μεταχειρισμένα όπλα όλων των τύπων αλλά και καινούργια σε τιμές προσφορών. Σε ότι αφορά στην ένδυση την υπόδηση και τα αξεσουάρ, η έκθεση αποτελεί μοναδική ευκαιρία για να βρείτε και να αγοράσετε ότι θέλετε σε τιμές μοναδικές.

Έκθεση Κυνηγεσία 2022

Απαραίτητη προϋπόθεση για την είσοδο
Προϋπόθεση για την είσοδο στην έκθεση είναι η χρήση μάσκας υψηλής προστασίας και η επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης σε ισχύ.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι

Μία έκθεση με σεβασμό στο κυνήγι Μία έκθεση για το κυνήγι, είναι πάνω και πέρα από όλα, ένα σημαντικό κομμάτι της δημόσιας εικόνας και προβολής...
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ