spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο μεγάλο αντάμωμα των κυνηγών στο MEC Παιανίας 8, 9 & 10...

Το μεγάλο αντάμωμα των κυνηγών στο MEC Παιανίας 8, 9 & 10 Απριλίου

|

“Από αυτό το αντάμωμα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είτε λέγεται κυνηγός, είτε λέγεται κυνηγετικός σύλλογος, είτε είναι έμπορος. Πρέπει να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν σχέση με το κυνήγι”. Αυτό είναι το μήνυμα του πρόεδρου της Κ.Σ.Ε., Γιώργου Αραμπατζή, για την “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022”.

Ο χρόνος κυλάει αντίστροφα για την έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022”, η οποία επανέρχεται δυναμικά μετά από δύο χρόνια απουσίας λόγω της covid-19. Μέχρι τις 8 Απριλίου, οπότε και οι πύλες τους ΜΕC της Παιανίας θα “ανοίξουν” για να υποδεχτούν τους χιλιάδες κυνηγούς που θα συρρεύσουν από κάθε γωνιά της Ελλάδας μεσολαβούν 20 μέρες και, όπως είναι φυσικό, οι προετοιμασίες έχουν χτυπήσει… κόκκινο.

-“Πιστεύω ότι η έκθεση “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022” θα αποτελέσει πόλο έλξης τόσο για τους κυνηγούς όσο και για όλους όσοι ασχολούνται με το κυνήγι”, είπε μιλώντας στα “Κυνηγετικά Νέα” ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας Ελλάδος, Γιώργος Αραμπατζής.

Είναι υποχρέωσή μας

“Όταν γίνονται 10άδες εκθέσεις στην Γαλλία, την Γερμανία, την Ιταλία και άλλες χώρες της Ευρώπης και όλες στέφονται από επιτυχία, εμείς, ως κυνηγοί και κυνηγετικές οργανώσεις έχουμε υποχρέωση να στηρίξουμε με όλες τις δυνάμεις μας τη μία και μοναδική έκθεση που γίνεται στην Ελλάδα”, τόνισε ο κ. Αραμπατζής, και συνέχισε:

“Η έκθεση δεν είναι απλώς ένα εμπορικό γεγονός. Είναι και αυτό, όχι όμως μόνο αυτό. Είναι η ευκαιρία ώστε εμείς οι κυνηγοί να δείξουμε σε όλο τον κόσμο ότι η δραστηριότητα με την οποία ασχολούμαστε παράγει πολιτισμό, κουλτούρα και συνδέεται άμεσα με την προστασία του περιβάλλοντος. Παράλληλα, μέσα από διοργανώσεις τέτοιου μεγέθους, έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε και να αναδείξουμε τη δυναμική του κυνηγίου, την συνεισφορά του στην εθνική οικονομία, αλλά και την τεράστια συμβολή που έχουν οι κυνηγοί και οι οργανώσεις τους στη διατήρηση της ισορροπίας στην πανίδα του τόπου”.

Συσπειρώνει…

Για τον πρόεδρο της Κ.Σ.Ε., η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ” αποτελεί μία εκδήλωση που συσπειρώνει τους κυνηγούς.

“Το κυνήγι -όπως είπε στα “Κ.Ν.”- έχει ανάγκη τη συσπείρωση. Ιδιαίτερα σε δύσκολες εποχές. Αυτός είναι και ένας από τους βασικούς λόγους για τους οποίους η Κ.Σ.Ε. συμμετείχε, συμμετέχει, και θα συνεχίσει να συμμετέχει σε αυτή την έκθεση”.

Κανείς δεν μπορεί να λείψει

Ο Γιώργος Αραμπατζής, αναφερόμενος στο μεγάλο αντάμωμα των κυνηγών το δεύτερο Παρασκευοσαββατοκύριακο του Απρίλη στο MEC της Παιανίας εξέφρασε την επιθυμία να είναι άπαντες παρόντες. Μία επιθυμία που θα μπορούσε να λειτουργήσει και ως προτροπή για όσους ακόμη το σκέφτονται…

“Από αυτό το αντάμωμα δεν πρέπει να λείψει κανείς. Είτε λέγεται κυνηγός, είτε λέγεται κυνηγετικός σύλλογος, είτε λέγονται επιχειρήσεις και κυνηγομάγαζα. Πρέπει να συμμετάσχουν όλοι όσοι έχουν σχέση με το κυνήγι. Είτε αυτή η σχέση είναι εμπορική, είτε επιστημονική, είτε επικοινωνιακή, είτε οποιαδήποτε άλλη”, είπε χαρακτηριστικά ο κ. Αραμπατζής, στέλνοντας ένα μήνυμα που έχει πολλούς αποδέκτες…

“Η “ΚΥΝΗΓΕΣΙΑ 2022” είναι μεγάλο γεγονός για το κυνήγι το οποίο έχει ανάγκη από τέτοιες διοργανώσεις”, κατάληξε ο πρόεδρος της Κυνηγετικής Συνομοσπονδίας.

Σκοπευτήριο για όλους μέσα στο MEC!

Η λειτουργία ενός… σκοπευτηρίου για αεροβόλα όπλα μέσα στο χώρο της έκθεσης, θα δώσει τη δυνατότητα σε όλους να διασκεδάσουν και να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους.

Κατά τη διάρκεια του τριημέρου θα διεξαχθούν αρκετοί διαγωνισμοί σκοποβολής, με διαφορετικούς κανονισμούς και διαφορετικά ζητούμενα.

Ειδικά για τους κυνηγούς θα υπάρχουν και κάποια στάδια βολής που θα προσομοιώνουν κατά το δυνατόν την κυνηγετική σκοποβολή, τόσο με ραβδωτό όσο και με λειόκαννο όπλο, ενώ θα υπάρχει και στάδιο όπου το ζητούμενο θα είναι η απόλυτη ταχύτητα: ο πιο γρήγορος θα κερδίζει!

Η συμμετοχή σε όλες αυτές τις δραστηριότητες θα είναι δωρεάν για όλους τους επισκέπτες, ενώ υπάρχει ειδική πρόβλεψη για την ομαλή ροή της διαδικασίας, με αριθμούς προτεραιότητας και ξεχωριστή διαδικασία εγγραφής, ώστε να μην υπάρχουν καθόλου ουρές αναμονής και καθυστερήσεις για όσους θέλουν να συμμετάσχουν.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση Κυνηγεσία 2024: Οι ευχαριστίες των εκθετών και ραντεβού για του χρόνου! – Βίντεο

Έκθεση Κυνηγεσία 2024: Οι ευχαριστίες των εκθετών Υποκλίθηκαν στους δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες οι εκθέτες της «Κυνηγεσίας 2024», με θερμά αποχαιρετιστήρια μηνύματα μπροστά στο φακό της...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ