spot_img
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤο φαντασμαγορικό αφιέρωμα των κυνηγών στην βασίλισσα Ελισάβετ Β' - Βίντεο

Το φαντασμαγορικό αφιέρωμα των κυνηγών στην βασίλισσα Ελισάβετ Β’ – Βίντεο

|

Το φαντασμαγορικό αφιέρωμα των κυνηγών στην βασίλισσα Ελισάβετ Β’

Μετά την κηδεία της βασίλισσας Ελισάβετ Β’, οι κυνηγοί θέλησαν να της αποτίσουν ένα συγκινητικό φόρο τιμής με 96 πυροβολισμούς στον αέρα

Ανατριχίλα προκαλείται ακούγοντας έναν προς έναν τους 96 πυροβολισμούς στον αέρα από διαφόρους κυνηγούς στην Αγγλία. Ο λόγος, για να αποχαιρετήσουν με τιμές την πρόσφατα εκλιπούσα βασίλισσα Ελισάβετ Β’.

Η τελετή περιλάμβανε μια άψογη οργάνωση στην οποία, συγκεντρωμένοι στο Cubley Estate, στο Derbyshire, οι 96 κυνηγοί, προερχόμενοι από διάφορα μέρη του Ηνωμένου Βασιλείου και μέλη διαφόρων Κυνηγετικών Οργανώσεων και του αγροτικού κόσμου, όπως οι δασοφύλακες, πυροβόλησαν τόσες πολλές βολές στο αέρα ρυθμικά, η μία μετά την άλλη.

Η τελετή ξεκίνησε με προσευχές για την αείμνηστη Μεγαλειοτάτη και ένας αυλητής συνόδευε τους κυνηγούς στο χωράφι. Καθώς ακούστηκε ο τελευταίος από τους πυροβολισμούς, μία μπάντα έπαιξε το The Last Post. Ένα λεπτό σιγή ολοκλήρωσε το αφιέρωμα μαζί με τρεις επευφημίες για την Αυτού Μεγαλειότητα Βασιλιά Κάρλος Γ’.

 

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Η μεγάλη κυνηγετική γιορτή στα καλύτερά της

Έκθεση «Κυνηγεσία 2024»: Η μεγάλη κυνηγετική γιορτή στα καλύτερά της Σε μία έκθεση οποιασδήποτε μορφής, αυτό που την χαρακτηρίζει είναι η επισκεψιμότητα που σημειώνει, καθώς...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ