spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων, συλλήψεις και πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων!

Θεσσαλονίκη: Μπαράζ ελέγχων, συλλήψεις και πρόστιμα σε ιδιοκτήτες ζώων!

|

 

Στοχευμένοι έλεγχοι για την τήρηση της Νομοθεσίας (ο νόμος ισχύει από το 2014) για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα πραγματοποιήθηκαν από την Διεύθυνση Αστυνομίας Θεσσαλονίκης.

 

Κατά το πρώτο τετράμηνο του 2021 συνελήφθησαν 3 άτομα για παράβαση του Νόμου περί προστασίας των ζώων. Επιπλέον, βεβαιώθηκαν διοικητικά πρόστιμα ύψους 70.300 ευρώ.

Αστυνομικοί Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Θεσσαλονίκης, κατά το πρώτο τετράμηνο του 2021, ήτοι από τον Ιανουάριο έως και τον Απρίλιο του 2021, διερεύνησαν 263 καταγγελίες, που πραγματοποιήθηκαν στα κατά τόπους Αστυνομικά Τμήματα και πραγματοποίησαν τρεις συλλήψεις ενώ σχηματίστηκαν 54 δικογραφίες για περιστατικά παράβασης του Νόμου περί προστασία των ζώων.

Επιπλέον, βεβαιώθηκαν 78 διοικητικά πρόστιμα συνολικού ύψους 70.300 ευρώ.

Στόχος της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης είναι η συνέχιση υλοποίησης παρόμοιων δράσεων για την τήρηση της νομιμότητας και την εξασφάλιση της ευζωίας των ζώων.

Πηγή: rthess

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ