spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘανατώθηκε αρκούδα που τρέφονταν με πτώματα σε νεκροταφείο

Θανατώθηκε αρκούδα που τρέφονταν με πτώματα σε νεκροταφείο

|

Μια καφέ αρκούδα βεβηλώνει αρκετούς τάφους για να τραφεί με τα λείψανα και σκοτώνεται από τους ντόπιους. Δεν είναι η πρώτη φορά στην Ευρώπη που συμβαίνουν παρόμοια γεγονότα.

Τα γεγονότα προκάλεσαν μεγάλο κοινωνικό συναγερμό στους κατοίκους της πόλης όταν είδαν τους τάφους των συγγενών τους να λεηλατούνται. Οι αρχές αποφάσισαν να πάνε στους κυνηγούς για να λύσουν το πρόβλημα. Στον αγροτικό κόσμο, ακόμη και οι νεκροί δεν μπορούν πλέον να ησυχάσουν.

Τα φρικτά γεγονότα έχουν συμβεί σε μια χώρα της κεντρικής Ευρώπης. Στις εικόνες, μπορούμε να δούμε πώς μια μεγάλη καφέ αρκούδα, που μπορεί να φτάσει τα 600 κιλά, βρίσκεται δίπλα σε έναν από τους τάφους που είχε σκάψει για να τρέφεται με τα λείψανα του νεκρού.

Η αρκούδα έχει εισχωρήσει στο νεκροταφείο καταστρέφοντας όλα όσα έχει βρει στο πέρασμά της. Ο προστατευτικός φράχτης ενός από τους τάφους δεν ήταν εμπόδιο για το αρπακτικό. Η αποθαρρυντική σκηνή που έχει αφήσει στο πέρασμά του είναι ζοφερή.

Τον Ιούλιο του 2018, στην περιοχή Καμτσάτκα, μια ηφαιστειακή χερσόνησος μήκους 1.250 χιλιομέτρων στη ρωσική Άπω Ανατολή, δύο αρκούδες λεηλάτησαν 20 τάφους. Τα δύο αρπακτικά είχαν φάει τα λείψανα των νεκρών.

Μεταξύ των πτωμάτων, ήταν αυτό ενός παιδιού. Τα γεγονότα αναφέρθηκαν από τον πατέρα της ανήλικης. Ο θλιμμένος πατέρας ανακάλυψε τη φρικτή σκηνή σε μία από τις επισκέψεις του στο νεκροταφείο.

Οι αρχές ανέφεραν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που συνέβαιναν παρόμοια γεγονότα στο σημείο. Οι αρκούδες είχαν διεξάγει επιδρομή στις εγκαταστάσεις κατά τη διάρκεια του χειμώνα και της άνοιξης του 2017, περνώντας από τους μεταλλικούς φράχτες που είχαν εγκατασταθεί για να αποτρέψουν τη διέλευσή τους.

Το γεγονός ότι σε αυτήν την επιδρομή κατέστρεψαν 20 φέρετρα, συμπεριλαμβανομένου αυτού ενός παιδιού, προκάλεσε την απογοήτευση και την οργή στους ντόπιους κυνηγούς . Οι κάτοικοι του τόπου απαλλάσσουν μέρος της ευθύνης για ό, τι συνέβη στο φυτώριο. Σύμφωνα με αυτά, οι ταφείς δεν έσκαψαν τους τάφους αρκετά βαθιά. Ο ρωσικός νόμος αναφέρει ότι το βάθος των τάφων πρέπει να είναι τουλάχιστον 1,5 μέτρο.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας

Η θεαματική επανεμφάνιση της τσίχλας Εξακολουθεί να μένει αναπάντητη η απορία των κυνηγών για τη μεγάλη φετινή παρουσία των τσιχλών, ιδιαίτερα αυτή της κελαηδότσιχλας. Ο απόηχος...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ