spot_img
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΘανατηφόρο τροχαίο με αγριογούρουνο στον Βόλο - Νεκρός 25χρονος οδηγός!

Θανατηφόρο τροχαίο με αγριογούρουνο στον Βόλο – Νεκρός 25χρονος οδηγός!

|

Τροχαία με αγριογούρουνα: Ένα ζήτημα δίχως επίλυση που βάζει σε ρίσκο τις ζωές των ανθρώπων, ενώ το κράτος σφυρίζει αδιάφορα – Θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής (25.11.2022) στην οδό Βόλου – Φαρσάλων, με θύμα έναν νεαρό άνδρα από τον Αλμυρό Μαγνησίας.

Σύμφωνα με το magnesianews.gr, το τροχαίο έγινε στις Μικροθήβες Μαγνησίας αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, χτύπησε σε αγριογούρουνο που βρισκόταν μισοπεθαμένο στο οδόστρωμα, αφού προηγουμένως το ζώο είχε χτυπηθεί από άλλο όχημα που κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας, το οποίο οδηγούσε μια 40χρονη.

Η 40χρονη δεν είχε τραυματιστεί και είχαν υπάρξει μόνο ζημιές στο αμάξι της. Ωστόσο το αυτοκίνητο του 25χρονου, εξετράπη δεξιά της πορείας του, χτύπησε σε τσιμεντένια ράμπα και τούμπαρε στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα ο νεαρός να σκοτωθεί.

Τροχαία με αγριογούρουνα - Θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο
Θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο – Ακόμα ένα αυτοκινητιστικό δυστύχημα που προκαλείται από την συχνή διέλευση αγριόχοιρων σε δρόμους ταχείας κυκλοφορίας….

Τα αυτοκίνητα δεν ήρθαν μεταξύ τους σε επαφή. Η σορός του 25χρονου μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ γίνεται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Η ενημέρωση της Αστυνομίας για το θανατηφόρο τροχαίο στον Βόλο:

Βραδινές ώρες της 25/11/2022, στις Μικροθήβες Μαγνησίας, έλαβε χώρα θανατηφόρο τροχαίο ατύχημα. Συγκεκριμένα, στο 22ο χλμ. της Επαρχιακής Οδού Βόλου – Φαρσάλων (ρεύμα προς Βόλο), Ι.Χ.Ε. επιβατηγό όχημα που οδηγούσε ημεδαπός 25 ετών, κάτοικος Αλμυρού, συγκρούστηκε με ημιθανές αγριογούρουνο το οποίο λίγο νωρίτερα είχε τραυματισθεί από άλλο διερχόμενο επιβατηγό όχημα το οποίο κινούταν στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας (προς Φάρσαλα) και οδηγούμενο από ημεδαπή 40 ετών η οποία κατά την πρόσκρουσή της με το ζώο, δεν τραυματίσθηκε, πλην των υλικών ζημιών του οχήματός της. Το όχημα του 25χρονου, εξετράπη δεξιά της πορείας του, προσέκρουσε σε τσιμεντένια ράμπα και ανετράπη στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του. Τα προαναφερόμενα επιβατηγά οχήματα, δεν ήρθαν μεταξύ τους σε επαφή. Σορός θανούντα μεταφέρθηκε με Σταθμό του Ε.Κ.Α.Β. στο Γενικό Νοσοκομείο Βόλου. Παραγγέλθηκε η διενέργεια ιατροδικαστικής εξέτασης, ενώ τα ακριβή αίτια του τροχαίου δυστυχήματος, ερευνώνται. Ενεργείται προανάκριση από το Τμήμα Τροχαίας Βόλου.

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πανικός σε παραλία του Βόλου: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα

Πανικός σε παραλία του Βόλου: Φίδι δάγκωσε γυναίκα μέσα στη θάλασσα Περιπέτεια για μια 40χρονη γυναίκα σε παραλία της Μαγνησίας το μεσημέρι της Κυριακής Σύμφωνα με το thenewspaper.gr, τη γυναίκα δάγκωσε...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ