spot_img
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΤεράστιος γουλιανός ψαρεύτηκε στη Λίμνη Πλαστήρα! (PICS)

Τεράστιος γουλιανός ψαρεύτηκε στη Λίμνη Πλαστήρα! (PICS)

|

 

Μπορεί να έχει “πατήσει” τα 73 χρόνια, ωστόσο ο κ. Στέφανος Κρομμύδας συνεχίζει να επιδίδεται στο αγαπημένο του χόμπι, το ψάρεμα, αλιεύοντας μάλιστα γουλιανούς “γίγαντες” από τη Λίμνη Πλαστήρα τα τελευταία χρόνια.

 

ethimo\-i\-alieysi\-gigantiaion\-goylianon\-apo\-ton\-st\-krommyda\-sti\-l\-plastira\-4

Ο έμπειρος ψαράς στήνοντας ένα παραγάδι στο κατάλληλο σημείο και με το κατάλληλο δόλωμα, ψάρεψε έναν μεγάλο γουλιανό από τη Λίμνη.

ethimo\-i\-alieysi\-gigantiaion\-goylianon\-apo\-ton\-st\-krommyda\-sti\-l\-plastira\-3

Να θυμίσουμε ότι πέρυσι τέτοια περίοδο, ο κ. Κρομμύδας είχε αλιεύσει ένα γουλιανό- γίγαντα που ξεπερνούσε τα 2 μέτρα σε μήκος και τα 70 κιλά σε βάρος, ενώ προ τετραετίας είχε βγάλει ακόμη έναν, 55 περίπου κιλών.

Μάλιστα όπως είχε δηλώσει ο ίδιος στον “Νέο Αγώνα”,  βουτάει στη Λίμνη και να αναζητά τους γουλιανούς σε βάθος 5-6 μέτρων, αφού οι γουλιανοί κινούνται ανάμεσα σε κορμούς δέντρων και κλαδιά που βρίσκονται στο βυθό.

ethimo\-i\-alieysi\-gigantiaion\-goylianon\-apo\-ton\-st\-krommyda\-sti\-l\-plastira

Τυχεροί και… καλομαθημένοι οι φίλοι του κ. Στέφανου, αφού θα έχουν την τύχη να γευθούν και φέτος τον εκλεκτό μεζέ με τσιπουράκι και θέα το μοναδικό τοπίο του ορεινού όγκου, ακούγοντας φυσικά την ιστορία για τον τρόπο με τον οποίο έγινε και φέτος η αλίευση του γουλιανού…

 

Πηγή: neosagon.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα – Βίντεο

Κοζάνη: Κοπάδι αγριογούρουνων βολτάριζε στο δρόμο προς Πτολεμαΐδα Το κυνήγι έχει πάψει εδώ και καιρό και τα αγριογούρουνα δίχως κανένα φόβο πλέον ξεχύνονται στους...
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ