spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣυνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

Συνεχίζουν να κόβουν βόλτες τα αγριογούρουνα στο εθνικό δίκτυο

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

Ξεκίνα την Τετάρτη 15 Σεπτεμβρίου, η επίσημη θήρα για τα αγριογούρουνα την τρέχουσα κυνηγετική περίοδο, με διάρκεια έως 28 Φεβρουαρίου 2022 (Τετάρτη & Σαββατοκύριακο χωρίς περιορισμό σε αριθμό).

Παρά τα μέτρα που έχουν εξαγγελθεί για τη μείωση του πληθυσμού τους, σε πολλές περιοχές της χώρας εξακολουθούν και προκαλούν σοβαρές ζημιές στις καλλιέργειες και το χειρότερο είναι κίνδυνος – θάνατος για μεγάλο μέρος του επαρχιακού αλλά και του εθνικού οδικού δικτύου.

Η φωτογραφία είναι αργά τη νύχτα ξημερώνοντας Τρίτη, από τον Αναπληρωτή Δήμαρχο Μακρακώμης Πάνο Κοντογεώργο που προειδοποιούσε τους οδηγούς που κινούνταν από Σπερχειάδα προς Μακρακώμη και το αντίστροφο, για εμφάνιση στο δρόμο τουλάχιστον 10 αγριογούρουνων στο ύψος του ηλεκτρολογείου «Υφαντή».

Στο Δήμο Μακρακώμης, το πρόβλημα είναι πολύ έντονο με ολόκληρα κοπάδια να κατεβαίνουν ακόμη και μέσα στις αυλές, έχοντας απόλυτα εξοικειωθεί με τους ανθρώπους και τις δραστηριότητές τους! Επίσης πολύ συχνά έχουν προκαλέσει τροχαία ατυχήματα σε διερχόμενους οδηγούς της ε.ο. Λαμίας – Καρπενησίου.

 

Πηγή: lamiareport.gr

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ