spot_img
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
spot_img
ΑρχικήΕπικαιρότηταΣύλληψη για παράνομη αλιεία με μπουκάλες και δυναμίτη!

Σύλληψη για παράνομη αλιεία με μπουκάλες και δυναμίτη!

|

Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food
Laky Pet Food

 

Στη σύλληψη τριών ημεδαπών ηλικίας 33, 46 και 61 ετών προέβησαν, την 29.06.2020, στελέχη του Λιμεναρχείου Γυθείου για παράβαση διατάξεων του άρθρου 4 παρ. 1 του Ν.Δ. 420/1970 (Α΄ 27) και του άρθρου 10 του Ν. 2168/1993 (Α΄147).

 

Τη συγκεκριμένη είδηση την ανακοίνωσε το λιμεναρχείο με δελτίο Τύπου και φωτογραφίες

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή Γυθείου κατόπιν αξιοποίησης πληροφοριών, για διενέργεια αλιείας με χρήση εκρηκτικών υλών στη θαλάσσια περιοχή «ΑΓΙΟΥ ΚΥΠΡΙΑΝΟΥ» Δήμου ανατολικής Μάνης.

Άμεσα στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής μετέβησαν στην περιοχή, όπου επί της επαρχιακής οδού Κοτρώνα – Κοκκάλας, εντοπίστηκε ύποπτο Φ/Γ όχημα με επιβαίνοντες τους ανωτέρω και ακινητοποιήθηκε. Κατά την διάρκεια του ελέγχου, ανευρέθηκαν εντός κλειστού αποθηκευτικού χώρου, ένα (01) ψυγείο και μία (01) σκάφη με αλιεύματα συνολικού βάρους είκοσι οκτώ (28) κιλών, τα οποία δεν έφεραν ίχνη αλίευσης με αλιευτικά εργαλεία, μία (01) αναπνευστική συσκευή οξυγόνου με βαλβίδα, μία (01) μάσκα προσώπου και ένα (01) ζευγάρι βατραχοπέδιλα. Ο 33χρονος παρέδωσε ένα (01) κυνηγετικό όπλο, το οποίο δεν έφερε σχετική άδεια κατοχής κυνηγετικού όπλου.

Από το Λιμεναρχείο Γυθείου που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκαν το κυνηγετικό όπλο και η αναπνευστική συσκευή, ενώ τα ανωτέρω αλιεύματα κατόπιν εκθέσεως νεκροψίας κτηνιάτρων του Τμήματος Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λακωνίας επιβεβαιώθηκε ότι είχαν αλιευθεί με τη χρήση δυναμίτιδας.

 

Πηγή: boatfishing

Ακολουθήστε το kynigesia.gr στο Google News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης – Βίντεο

Λύκοι καταβροχθίζουν ένα ελάφι σε χώρο στάθμευσης Οι λύκοι έχουν αυξηθεί κατά πολύ σε πανευρωπαϊκό επίπεδο σε σημείο που αποτελεί και αντικείμενο συζήτησης της κομισιόν....
spot_img
spot_img

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

ΔΗΜΟΦΙΛΗ